MEET THE BRAND: PBO

Tijd voor een brand alert! Ken jij het Deense merk PBO al? PBO staat voor ‘Philosophy Blues Original’. Wellicht heb jij al wat items van dit merk ontvangen in jouw voorgaande box(en). De items van PBO zijn echte blikvangers. Hun topkwaliteit herken je aan de prachtige stoffen en rijke materialen. Ze hebben fijne zijden blouses en zachte truien en representatieve basics waar je jaren plezier van zult hebben!

PBO is écht een merk dat past bij een stijlvolle, representatieve, moderne vrouw. Onze stylistes kiezen voor de items van PBO door de tijdloze, sterke basics. Clean en krachtig! Zo heeft het merk verschillende fijne pantalons met bijpassende colberts, prachtige zijde blouses met lange en of korte mouwen, fijne breisels, mooie tanktops en nog zoveel meer. Het merk biedt altijd comfort omdat de items beschikken over fijne stoffen.

Je kunt de items van PBO perfect met elkaar mixen en matchen. Een zijden blouse met of zonder print bij jouw kostuum zorgt voor een stijlvolle business casual look! Een zachte wollen trui op jouw pantalon is natuurlijk al snel een stoere business casual look. Een mooie katoenen blouse op een kokerrok? Super elegant!

Wist je dat?

Wist jij dat wij doventolk Irma Sluis mochten kleden voor een persconferentie, de styliste koos voor het donkerblauwe kostuum van PBO, zodat haar handen goed zichtbaar waren en omdat het een geschikt kostuum was voor de gelegenheid.

Is PBO écht iets voor jou? Laat het jouw styliste dan weten. Kun jij ook niet wachten om te flaneren in een van deze stijlvolle items? Klik dan snel op een van de knoppen onderaan deze pagina, vraag jouw box aan en ontvang drie prachtige sets!

⭐️GIFT OF THE MONTH⭐️
Als jij tussen 1 en 31 mei een box bij ons bestelt ontvang je nu ook nog eens de BABOR Beauty in a bottle ampullen t.w.v €29,90. Bestel jouw box op tijd want OP=OP!