MEET THE BRAND: MUD JEANS!💙

Maak kennis met het merk MUD Jeans. Dit merk is het eerste circulaire denim merk ter wereld! Het merk is zich bewust van het milieu en dat maakt ons heel blij. MUD Jeans is een merk wat wij al enige tijd met veel plezier verkopen. De items van MUD zijn van fantastische kwaliteit en je kunt er eindeloze combinaties mee maken.

Op zoek naar een nieuwe jeans die bestaat uit natuurlijke en gerecyclede materialen? Dan is het tijd voor een MUD Jeans!

Jeans zijn één van de meest vervuilende items binnen de mode-industrie. Dit komt door de hoeveelheid water die nodig is binnen het productieproces. Voor één jeans is ongeveer 7.000 liter water nodig. Bizar toch? Daarom wil een merk zoals MUD Jeans het anders aanpakken.

MUD Jeans richt zich op een circulaire economie, dit betekent dat er geen afval plaatsvindt binnen het productieproces en dat de jeans na gebruik weer terug het productieproces in gaan. Op dit moment is hun huidige materiaal van 40% post-consumer gerecycled katoen gemaakt, maar zij streven natuurlijk naar ooit die 100%.

Ook zijn eerlijke fabrieken voor MUD erg belangrijk. De juiste en veilige omstandigheden voor alle werknemers. Alle jeans worden gemaakt met Global Organic Textiles Standard (GOTS) gecertificeerd katoen.

MUD Jeans is transparant in hun proces en delen maar al te graag hun kennis en inspireren graag anderen hiermee. Ben je nieuwsgierig geworden naar meer informatie? Dan raden wij zeker aan om alle ins & outs hier op hun website te lezen.

Buiten dat MUD Jeans zo milieubewust is, is het ook een enorm stijlvol label. Een skinny jeans of een flared jeans, een lichtblauwe wassing of juist de perfecte zwarte wassing? Combineer eindeloos door op jouw nieuwe MUD Jeans!

Naast de perfecte jeans nog op zoek naar een denim rok of een spijkerjack? Geef vooral door aan jouw persoonlijke styliste waar jij naar verlangt en voor je het weet rock jij een nieuwe outfit inclusief een tof item van MUD Jeans. Aarzel niet langer en bestel jouw box vandaag nog. Klik op een van de knoppen onderaan deze pagina en we gaan voor je aan de slag!