MEET THE BRAND: LEGEND

Maak kennis met het merk: Legend. Legend is een te gek label in accessoires. Zij vullen jouw looks aan met de mooiste riemen en tassen. Wellicht ken jij het label al uit een van jouw voorgaande boxen! Onze stylistes sturen het namelijk met veel plezier uit om jouw look compleet te maken. De casual en chique items zijn een perfecte toevoeging aan elke outfit!

De items van Legend zijn hip, trendy en tijdloos. Ze gebruiken duurzame bronnen en recyclebare materialen. Een mooi ceintuur komt van pas wanneer je jouw look net even dat extraatje wilt geven. Voeg bijvoorbeeld een contrasterende riem toe aan jouw look in een leuk kleurtje of speelse print.

Je kunt de ceinturen en tasjes van Legend goed met elkaar matchen. Naast dat de tasjes enorm compact en functioneel zijn, geven ze jouw look een echte finishing touch. Een stoer leren tasje fleurt jouw dagelijkse look helemaal op en maakt jouw look sprekend.

Een gouden of zilveren gesp? Een dierenprint of clean leer? Laat jouw voorkeur gerust weten aan jouw styliste. Vraag snel jouw nieuwe box aan en ontdek de geweldige items van Legend!