MEET THE BRAND: GARCIA

Maak kennis met het merk GARCIA. Een merk met stijlvolle prints, de fijnste stoffen en de meest prachtige jeans. De stoere en romantische stijl van het merk zorgt voor de juiste twist in verschillende looks. GARCIA heeft naast een sterke jeans collectie ook de leukste rokken, jurken en speelse t-shirts. De stijlvolle tops zijn waanzinnig op de fijne jeans waar je eindeloos plezier van zult hebben.

Vul jouw garderobe aan met de mooie items van GARCIA en laat een stukje romantisch Italië terugkomen in jouw looks. Het verhaal achter het merk GARCIA is ontzettend pakkend, ben jij benieuwd? Lees dan snel verder!

Een stukje geschiedenis

Het begint allemaal in modeland Italië in het jaar 1972. Maurizio is een echte vakman en is gek op denim. Met zijn vrouw, Isabella begint hij een van de eerste jeans fabrieken in Italië. De fabriek produceert al snel voor verschillende grote merken.

Later begint Maurizio zijn eigen jeansmerk. Het label wordt dan ook vernoemd naar liefde van zijn leven: Isabella Garcia. Het merk wordt al snel een succes.

Een aantal jaren later vraagt Maurizio zijn vriend en trouwe klant in Nederland om GARCIA voort te zetten. De Nederlandse ondernemer heeft ervoor gezorgd dat GARCIA met succes is blijven bestaan en gelukkig kunnen wij het label vandaag de dag met heel veel plezier delen met onze klanten.

Spreekt dit merk jou meteen aan? Waar wacht je dan nog op! Laat het jouw styliste weten en ontvang in jouw volgende box de mooiste items uit de nieuwste collectie van GARCIA.