March Favorites: Unieke sets met fantastische items

De lente nadert met elke dag die voorbijgaat, en dat betekent dat het tijd is om je garderobe te upgraden met frisse en opwindende looks voor het nieuwe seizoen. Ons team van stylistes heeft vier prachtige outfits samengesteld die perfect zijn voor de maand maart. Of je nu op zoek bent naar iets voor een casual dagje uit of een stijlvolle zakelijke bijeenkomst, we hebben voor elke gelegenheid iets passends.

Speels en tendy: Oh my Zebra!

Voor degenen die een speelse en toch trendy uitstraling willen, hebben we de perfecte outfit samengesteld. Combineer de opvallende blauwe zebraprint maxi rok van Moliin met een stoer t-shirt van Dante. Maak de look af met een paar oorbellen van Hinth en de leren tas van Royal Republiq. Deze outfit is ideaal voor een dagje winkelen of een lunchdate met vrienden.

Ton sur ton chic: Fresh neutrals

Voor een moeiteloos chique uitstraling hebben we een ton sur ton look samengesteld. Kies voor een prachtige ecru-kleurige pantalon van Ivy en combineer deze met een goede basic van Bruuns Bazaar. Voeg een stoer en vlot jasje van Garcia toe om de look compleet te maken. Deze outfit is perfect voor een avondje uit of een chique brunch. De frisse neutrale kleuren brengen je in de sfeer van de lente.

Stijlvol zakelijk: Classy in green

Voor zakelijke gelegenheden bieden we een stijlvolle outfit die zowel professioneel als modieus is. Kies voor een schitterende groene top van Xandres, gecombineerd met een rijke pantalon van Dante 6. Deze outfit straalt zelfvertrouwen en elegantie uit en is perfect voor vergaderingen of zakelijke diners. Met een paar opvallende oorbellen en een leuk leren tasje maak je deze outfit helemaal af.

Trendy en comfortabel: Time for layers

Voor een relaxte maar toch trendy look, raden we aan om een gilet/bodywarmer van POM Amsterdam te combineren met een mooie wide leg jeans van Sofie Schnoor. Draag deze over een felgekleurde trui van Catwalk Junkie voor een vleugje levendigheid. Deze outfit is ideaal voor een casual dagje uit met vrienden of familie. Maart heeft een staart en het kan soms nog erg fris zijn, een look als deze is dan perfect. Tof met sneakers.

Tijd voor een lente upgrade!

Met deze vier outfits voor maart hopen we je te inspireren om je eigen unieke look te creëren en vol vertrouwen de lente tegemoet te treden! Zin in frisse items voor het voorjaar? Bestel vandaag nog jouw box.

Bestel jouw persoonlijke Maison365 kledingbox

Laat je inspireren door onze stylistes en ontdek een stijl die perfect bij jou past.