MAISON365 X BF JEANS: DEZE JEANS WIL JE ECHT HEBBEN!🤩

BIG NEWS! In samenwerking met het merk BF Jeans hebben wij twee exclusieve jeans voor jullie ontworpen! Vandaag lanceren wij met trots de Jane skinny jeans leopard in het grijs en blauw. Een absolute musthave om aan jouw garderobe toe te voegen!

De jeans heeft een stoer luipaarddessin en zit enorm comfortabel door de fijne stretchstof. Door de print is deze jeans echt origineel, creatief en stijlvol. Op deze twee broeken kun je eindeloze combinaties maken.

Houd jij van een klassieke stijl? Denk dan aan een laarsjes en een mooie blazer. Zin in een stoere look? Ga dan voor een leren jack en biker boots. Lekker sportief? Een sweater in combinatie met jouw favoriete sneakers vormen ook al snel een leuke look met deze jeans. De broek is eigenlijk al hartstikke tof met een goed basic t-shirt! Geloof onze stylistes maar, deze jeans wordt jouw nieuwe beste vriend!

WIN WIN WIN!

Bij deze samenwerking hoort natuurlijk ook een leuke win-actie! Wij geven namelijk 10 van onze exclusieve broeken weg! Hoe je kans maakt om te winnen lees je hier op onze Instagram pagina. LET OP: deze win-actie is uitsluitend bedoeld voor vrouwen die al eens een box bij ons hebben besteld.

Gift of the month

Als jij tussen 1 en 31 mei een box bij ons bestelt ontvang je nu ook nog eens de BABOR Beauty in a bottle ampullen t.w.v €29,90. Bestel jouw box op tijd want OP=OP! Kun jij ook niet wachten om te flaneren in deze stijlvolle broek? En heb je zin in een box vol nieuwe items? Klik dan op een van de knoppen onderaan deze pagina en bestel jouw box!