BRAND OF THE WEEK: PLEIN PUBLIQUE

Bij Maison365 werken wij met unieke boetiek merken, waaronder Plein Publique. Wellicht ben je hier al mee bekend en als je al eerder een box bij ons hebt besteld, heb je wellicht al eens een item ontvangen van dit merk. Onze stylistes zijn namelijk dol op het merk!

Plein Publique is een Nederlands kledingmerk opgezet door Nicole Hoefsmit. (Lees hier ons interview met haar)

Een sportieve, optimistische ondernemer. De collecties bestaan eigenlijk altijd uit: ‘Never out of fashion items’! Denk aan de Bretonse streep, fijne vestjes, mooie basics gemaakt van natuurlijke materialen en ook echt wel de klassieke items. Ze gebruiken mooie Italiaanse stoffen en een garanderen een hoge kwaliteit. Daarnaast is het merk vlot en een tikkeltje sportief. Plein Publique introduceert regelmatig nieuwe items die lang meegaan en tijdloos genoeg zijn om meerdere zomers of winters met trots gedragen te worden. Om deze reden gaan items niet
gelijk na een seizoen in de uitverkoop omdat er een nieuw seizoen voor de deur staat. Plein Publique is een veelzijdig merk, met tijdloze kledingstukken die een toevoeging zijn aan iedere garderobe.

Een ander groot pluspunt van Plein Publique is dat zij duurzaam produceren. Zij werken met integere fabrikanten en betalen een eerlijke prijs voor de items. Het belangrijkste is dat zij voor slow fashion gaan in plaats van fast fashion: tijdloze classics, van het genre waar je niet snel op uitgekeken bent. Want hoe langer je met je kleding doet, hoe duurzamer je bezig bent. Een voorbeeld: Plein Publique heeft veel items in de collectie die er al meer dan drie jaar in zitten. Items die niet in de uitverkoop zijn geweest en nog steeds in de mode zijn. Een mooie graadmeter voor duurzaamheid.

Momenteel hebben wij weer nieuwe items van Plein Publique binnen. Mooie viscose luipaard print blouses,
prachtige short sleeve tops in een mooie wol kwaliteit en nog meer leuke printjes zoals een stippeltje en een
stoere streep.

Ben jij overtuigd en kun jij een kleding box gebruiken? Laat het jou styliste weten of klik hieronder voor de stylequiz.
Onze stylistes kunnen dan meteen voor je kijken wat wij op dat moment in collectie hebben van Plein
Publique.