Looks om het jaar stijlvol af te sluiten en vervolgens spetterend te beginnen!

Het einde van 2022 is alweer in zicht. Wat ga jij doen met Oud & Nieuw dit jaar? Begin jij het nieuwe jaar bij vrienden thuis of ga je een avond uit? Ga je gezellig bij de haard en kerstversiering zitten onder het genot van lekkere hapjes? Vier de laatste dag van het jaar in stijl en zorg voor een feestelijke outfit om 2023 stijlvol te beginnen.

Ons team van stylistes heeft twee feestelijke outfits samengesteld die je gemakkelijk bij ons in de webshop kunt shoppen. Ben jij nog opzoek naar wat goede kerstcadeaus voor onder de boom? Bekijk dan ook de Maison365 Gift Guide! Hierin vindt je al snel de leukste cadeaus om te geven en de mooiste cadeaus om te krijgen. 

Begin een spetterend 2023 in een feestelijke outfit

Een chique pantalon zoals de broek van Minimum geeft jouw look een elegante twist. Prachtig om te combineren met een creatieve print. Zorg dat jouw outfit is afgestyled met de leukste accessoires zoals het leren tasje van Royal Republiq en de oorbellen van Hinth. Vrouwelijk en feestelijk! Een laarsje met een spitse neus en hak is een mooie optie onder deze outfit. 

Dress to impress

Kleurrijk het nieuwe jaar in? Goed idee! Felle kleuren spreken, straal in de prachtige jurk van Freebird. Dit vrouwelijke jurkje laat je stralen en zorgt voor een feestelijke uitstraling. Kleine details als bijpassende oorbellen of een toffe bandeau maken de outfit compleet. Een tijdloze, aangesloten zwarte blazer is een perfecte investering om bij een jurkje als deze te dragen en natuurlijk kun je dit jasje dragen in veel andere gelegenheden! 

Het perfecte kerstcadeau shop je bij Maison365

Heb jij het perfecte cadeau nog niet gevonden waarmee jij jouw moeder, vriendin, zus of geliefde mee wilt verrassen dit jaar tijdens de feestdagen? Bekijk dan de items uit de Maison365 Gift Guide leuk om te geven en fantastisch om te krijgen. Hierin tref je het leukste cadeau voor onder de kerstboom. 

Team Maison365 wenst jou alvast een fijne kerst en een gezond en stijlvol 2023! Begin het nieuwe jaar goed met een gloednieuwe garderobe en ga samen met jouw persoonlijke styliste op zoek naar de stijl die perfect bij jou past.