Lichte Broeken: Jouw Stijlupgrade voor Herfst & Winter

Lichte broeken zijn een frisse tegenhanger voor de donkere tinten die we vaak in deze seizoenen zien. Door lichte kleuren te dragen, zoals beige, wit of lichtgrijs, creëer je een moderne, stijlvolle look die direct opvalt. Ze geven je outfit een luchtige, elegante uitstraling, zelfs als de dagen somber zijn. Lichte broeken bewijzen dat je ook tijdens de koudere maanden sprankelend en stijlvol kunt blijven!

Fris & professioneel

De lichte pantalon van Dante 6 is enorm classy, tijdloos en hip. Draag de pantalon met een witte blouse, een fijne klassieker. Altijd goed onder een mooie pullover. Met een stoer detail als een gouden ceintuur maak je de outfit spannender. Een perfecte look om te dragen naar het werk.

Vlot & sporty

Vind jij het fijn om een comfortabele outfit te dragen? Een outfit in travelstof kan interessant voor je zijn. Het complete pak van TQ Amsterdam in het wit is fris, sportief en zit heerlijk! Combineer de lichte items met een tijdloos gestreept t-shirt, jouw favoriete sneakers en ga voor leuke glitter sokken en speelse oorbelletjes om de look compleet te maken.

Stralend in een beige jeans

Een vlotte casual look is zo voor elkaar met de beige flared jeans van By Bar. Combineer de jeans met een trui in jouw favoriete kleur en maak de outfit af met een fijn laagje zoals een heerlijk warm en trendy gilet. Je kunt de look iets breken door een contrast kleur als ceintuur te kiezen.

Elegant in ieder detail

De lichte wide leg jeans is een trendy pantalon welke klasse en elegantie uitstraalt. Chique om ton sur ton te combineren met dezelfde kleur blouse. Deze items zijn van Xandres. Combineer de items met een jasje in tweedstof en een fijne cashmere sjaal en je ziet er waanzinnig classy uit!

 

Tijd voor een nieuwe box vol herfst musthaves

Dus, waarom wachten tot het voorjaar om lichte broeken te dragen? Voeg een frisse twist toe aan je herfst- en wintergarderobe met lichte onderstukken die jouw look moeiteloos opfleuren. Benieuwd hoe je deze stijl kunt integreren in je eigen kledingkast? Bestel vandaag nog een Maison365 box, afgestemd op jouw smaak, en ontvang stijlvolle outfits direct bij je thuis!

 

Bestel jouw persoonlijke Maison365 kledingbox

Laat je inspireren door onze stylistes en ontdek een stijl die perfect bij jou past.