Kwaliteit, vrouwelijk en klassiek, dan is PBO het merk voor jou!

Vind jij kwaliteit, vrouwelijkheid, en klasse belangrijk in een outfit? Maak dan zeker kennis met het Deense merk PBO. Wellicht ken je dit geweldige label al uit voorgaande boxen. PBO biedt kwaliteit, comfort en laat je dit uitstralen in de meest mooie items. Onze stylistes zijn echt fan van het Deense label en maken de leukste combinaties met de items van PBO.

Stijlvol en elegant naar je werk in PBO

De collectie van PBO beschikt over een aantal klassieke items die absoluut geschikt zijn om zakelijk te dragen. Mooie pantalons, bijpassende blazers, tijdloze blouses, goede zwarte jurkjes en mooie kokerrokken. Dit zijn de key pieces voor een sterke zakelijke garderobe, welke je eindeloos kunt blijven combineren met verschillende tops en accessoires. Wat onze stylistes zo fijn vinden van dit merk is dat de items niet alleen heel stijlvol zijn maar dat deze items door de fijne stoffen als zijde, katoen en stretch in de items ook nog eens enorm comfortabel zijn. Klinkt dit als muziek in jouw oren? Aarzel dan niet langer en probeer snel eens wat items van PBO uit. Je kunt dit natuurlijk aan jouw styliste doorgeven bij het bestellen van een box.

Casual en vrouwelijk in PBO

Is jouw stijl over het algemeen wat meer casual maar houd je van een vrouwelijke touch in jouw looks? Dan is PBO een passend merk voor in jouw garderobe. De items hebben namelijk een romantische, classy stijl. Zo combineer je de tops met dessin gemakkelijk op een jeans met sneakers maar behoud je de stijlvolle vrouwelijke twist in jouw looks.

Nieuw seizoen, nieuwe kleuren!

Omdat de pasvorm van de items van PBO over het algemeen erg prettig is, worden dezelfde basis items ieder seizoen opnieuw uitgebracht in nieuwe kleuren passend bij de trends van dat seizoen. Daarnaast wordt de collectie altijd uitgebreid met nieuwe items en nieuwe prints die perfect met elkaar te mix en matchen zijn.

Past PBO ook in jouw garderobe? Vraag snel jouw box aan!

Back to work? Doe het stijlvol! Kun jij niet wachten om een paar goede vrouwelijke items aan jouw garderobe toe te voegen? Laat het jouw styliste dan weten en voor je het weet ontvang je een complete kledingbox met onder andere fijne items van PBO. Frisse nieuwe looks motiveren enorm, zeker na een fijne vakantie wanneer je weer aan de slag moet. Kunnen we snel voor jou aan de slag? Wij hebben er zin in!