Klaar voor een nieuw seizoen? Bekijk de nieuwste items van Maison365 hier!

Wekelijks druppelen de leukste items van mooie boutique merken bij ons binnen. De stylisten zijn goed voorbereid op het nieuwe seizoen en kunnen niet wachten om jou te laten stralen in de mooiste items voor komend seizoen. Ook benieuwd naar de nieuwste modecollectie met de meest stijlvolle nazomer outfits met knik naar de herfst? Lees je graag mee?  Scrol dan snel verder!

De perfecte nazomer outfits op een rijtje

Een perfecte nazomer dag vieren op het terras? De temperatuur kan nog steeds flink oplopen. Een romantische rok is dan een uitstekende keuze. Deze kun je op een warme dag combineren met een tanktop en hippe sandalen. Wordt het iets frisser? Ga dan voor een sweater en combineer de rok met sneakers of een laarsje. Na een heerlijke vakantie weer back to work? Investeer in een representatieve pantalon van hoge kwaliteit. De pantalon van PBO kun je heel zakelijk combineren maar is ook tof met leuke sneakers en een sweater. Door de weeks draag je deze met een klassieke blouse bijvoorbeeld.

Behoud de zomer vibe in jouw outfits

Het is natuurlijk niet nodig om in één keer de zomer-winter omslag te maken. Dit kan heel geleidelijk door een look in laagjes te dragen en de look heel zomers te behouden door te gaan voor vrolijke zomerse kleuren en prints. Kun jij niet genoeg krijgen van vrouwelijke jurken? Kies voor de nazomer een midi of maxi model en stijl jouw look af met een kleurrijk vest. De kleuren zorgen ervoor dat je de zomerse vibe blijft uitstralen en het vestje dient als fijn extra laagje als je dit aan jouw outfit wilt toevoegen. De groene gebloemde jurk van Fabienne Chapot is een absolute eye-catcher. De collectie bruist van mooie jurken, ook met lange mouwen of driekwart mouwen. Voor ieder wat wils en voor ieder in passende kleuren en patronen. Het is leuk om jouw looks helemaal af te maken met een goed tasje. Een tof extra detail. Draag het vest natuurlijk ook op een stoer shirt zoals het t-shirt van Dante 6 zodat je lekker kunt mix and matchen.

Outfits in neutrale kleuren

Neutrale kleuren in jouw outfit geven je een rustige, natuurlijke en tijdloze uitstraling. Een lichte pantalon kan een goede basis vormen voor verschillende sets. Combineer de pantalon met een te gekke print blouse van Catwalk Junkie of ga voor een speelse tank top. In de loop van de verandering van de seizoenen combineer je dezelfde pantalon gerust met een fijne katoenen trui. Neutrale kleuren zijn al snel een mooie match met elkaar.

Get ready for fall in 1,2,3….

Kun jij juist niet wachten om jouw mooie herfst sets weer uit te kast te trekken? Wij hebben al een aantal prachtige items binnen gekregen. De kleuren uit de print van de blouse van FRNCH laten je gelijk zien welke trendkleuren we dit najaar kunnen verwachten. Wij hebben er een fel gekleurd vest over gecombineerd en de set afgestijld op een lichte jeans voor contrast. De oranje riem zorgt voor de finishing touch. Wij worden heel vrolijk van deze trendy kleurtjes. Jij ook?

Klaar voor een nieuwe update aan jouw garderobe? Bestel dan vandaag nog jouw box!

Word jij enthousiast van al onze nieuwste items? Wij kunnen niet wachten om voor je aan de slag te gaan. Vraag vandaag nog jouw kledingbox aan en wij gaan met veel passie voor je aan de slag.