Deze key-piece wil je in alle mogelijke kleuren hebben

Deze onmisbare key-piece wil je in alle mogelijke kleuren hebben

Tijd voor een overdosis kleur!

De blazer is voor velen een onmisbare key-piece die in veel garderobes hangt. Dit veelzijdige klassieke item kun je op eindeloos veel manieren stijlen en is een fijn extra laagje voor wanneer je deze nodig hebt.

 

De donkerblauwe en zwarte blazer is een goede basis, maar daarnaast zijn er ontzettend veel kleurrijke opties. Fleur jouw garderobe op en kies voor een speelse kleur om de leukste combinaties mee te maken.

Speels en sportief

Hoe gaaf is deze groene blazer?! Combineer de blazer op een speelse en sportieve manier door er een gestreept shirtje onder te dragen en een comfy jeans. Maak de look compleet met een paar sneakers.

Speelse print

Een blazer met print is de eye-catcher van jouw look. Combineer het met een rustige top en een classy pantalon. Maak deze look af met een mooi laarsje.

Ton-sur-ton

Een ton-sur-ton look is altijd goed! Match de kleur van jouw blazer met jouw top en combineer het met jouw favoriete jeans.

Een matching pak

Ga voor een tweedelig pak in een iets speelsere kleur dan zwart of donkerblauw. Combineer het sportief met een t-shirt of klassiek met een mooi overhemd of blouse.

Welke kleur blazer zou jij willen proberen?

Wil jij graag een andere kleur blazer dan zwart of donkerblauw aanproberen? Laat het jouw styliste weten en zij gaat voor je op zoek naar de perfecte match voor jou!

Bestel jouw persoonlijke Maison365 kledingbox

Laat je inspireren door onze stylistes en ontdek een stijl die perfect bij jou past.

Nieuw in onze webshop

Sold out

Sold out

Sold out

Sold out

Sold out