De jeans special: welke jeans is jouw favoriet?πŸ‘–πŸ’™

Jeans: een onmisbaar item in onze garderobe, maar soms ook onze grootste nachtmerrie om te moeten shoppen. Het vinden van de juiste jeans kan een hele opgave zijn, denk aan de juiste fit voor jouw lichaam, de wisselende kleuren per seizoen en de gewenste kwaliteit en levensduur. De een heeft een gehele jeans collectie in alle kleuren, stijlen en materialen en de ander draagt haar lievelings jeans keer op keer totdat deze aan vervanging toe is. Onze stylistes zijn getraind om jou te helpen aan de jeans die perfect bij jou past. Ben jij benieuwd naar de soorten jeans in onze collectie? Kijk dan snel verder!

Een van onze favorieten: de flared jeans

You either love it or hate it, de flared jeans is een jeans met wijd uitlopende broekspijpen en brengt je terug naar de jaren 70. Dit type jeans is een van onze favorieten omdat het bijna iedereen flatterend staat. De wijde broekspijpen laten jou langer lijken en geven een speels effect aan jouw jeans. Het bovenste deel van de jeans zit juist aangesloten en accentueert de plekken die geaccentueerd mogen worden. Van buik tot bil, naar onze mening mag alles gezien worden om jou te laten stralen.

De tijdloze jeans: de skinny jeans

De skinny jeans is een tijdloze favoriet, maar heeft momenteel plaats gemaakt voor jeans met wijdere fits. Wel zijn er genoeg vrouwen die liever niet mee doen aan de wijdere jeans trend en pakken daarom nog graag hun oude vertrouwde skinny jeans uit de kast. Een skinny jeans is een strakke jeans die geheel aangesloten valt. Je kunt kiezen tussen low, mid en high waist skinny jeans en je kunt afwisselen tussen de basiskleuren zwart, grijs en alle mogelijke tinten blauw of juist een leuk kleurtje of printje toevoegen.

De trending jeans: de wide-leg jeans

Na een lange periode heeft de skinny jeans moeten aftreden van haar troon, om ruimte te maken voor de huidige trending jeans: de wide-leg jeans. Ben jij normaal gesproken geen jeans lover? Dan is deze trend wellicht iets voor jou. De nonchalante look en het comfort van een wide-leg jeans is van een heel ander niveau. Je kunt zelf bepalen hoe gek je het maakt met de loose-fit van jouw jeans. Ga jij voor high waist of low waist? Baggy of nog een beetje accent op jouw heupen? Lang of cropped? Er zijn genoeg verschillende varianten om een perfecte fit te vinden voor jou!

Een retro toevoeging aan jouw garderobe: de corduroy jeans

Corduroy, je kent het wellicht wel. De ribfluwelen stof die ook in de jaren 70 een grote trend was, is weer terug van weggeweest. Steeds meer mensen gaan op zoek naar vintage parels en hierdoor komt de vintage mode steeds meer terug als trend. De corduroy jeans is stijlvol en geeft een speelse twist aan jouw look. Je kunt de jeans gemakkelijk combineren en het maakt een basis outfit al snel een trendy look. Ook deze jeans zie je terug in alle bovenstaande modellen en de mooiste kleuren.

Ben jij geen jeans lover? Dan zijn deze broeken misschien iets voor jou

Sla jij alle jeans trends liever over en vertoef jij liever in een fijne pantalon of jogger? Dan zijn er gelukkig genoeg alternatieven van jeans voor jou. De pantalon komt ook in zowel flared als wide-leg varianten in alle mogelijke materialen en kleuren. Met een pantalon geef je een stijlvolle en klassieke touch aan jouw look en kun je hierdoor ook erg leuk mixen en matchen. Hou jij wel van een stoere twist aan jouw outfit? Dan is een (imitatie)leren broek wellicht een goede toevoeging aan jouw look. De leren broek komt ook terug in verschillende modellen, van leggings tot sportieve joggers. Maak eindeloze combinaties met deze broeken en ontdek de leukste looks.

Onze stylistes helpen jou maar al te graag met het vinden van de perfecte jeans voor jou. Bestel jouw box en laat je verrassen!