INTERVIEW

Marloes Groeneveld van Pearls & Stripes blog, gestyld door Maison365

 

Vorige week bestelde ik een kledingbox bij Maison365, hét online fashion platform met persoonlijk styling advies van styliste Danie Bles. Ik vertel je over mijn ervaring en show je m’n favo setjes uit mijn box!

 

Wie mij al een tijd volgt, weet misschien nog dat ik 3 jaar terug de cursus Personal Styling bij de Styleschool van Danie Bles volgde en een tijdje als personal shopper aan de slag was. Nu waren de rollen omgedraaid en kreeg ik een persoonlijke styliste toegewezen die voor mij ging shoppen. Daar ging mijn modehartje van kloppen! Dit wil eigenlijk elke vrouw!

Wat is mijn stijl?
Via de website Maison365 deed ik een online stylequiz om mijn persoonlijke voorkeuren qua looks, stijlelementen, merken, sieraden e.d. aan te geven. Ook kon ik aangeven wat mij juist wel en niet staat, wat voor type kleding ik leuk vind, et cetera. De antwoorden op de vragen uit de styelquiz waren nog maar koud binnen bij Maison365 of ik werd gebeld door mijn super leuke en enthousiaste persoonlijke styliste Mandy.

 

Mijn wensen

Mandy nam nog even alles met mij door. Wat ik juist wel of niet wil, wat m’n behoefte is qua kleding waar ze naar op zoek moest en hoe mijn dagen er gemiddeld uitzien. Ze voelde feilloos aan wat ik wilde en waar ik behoefte aan heb. Het moet makkelijk zitten, maar toch hip zijn. Ik werk voorlopig namelijk nog vanuit huis en heb twee kleine kindjes. Maar dat wil niet zeggen dat ik er niet leuk en hip uit wil zien. Ik kreeg gelijk wat styling- en merkentips via de telefoon. Het gesprek was echt gericht op advies, niet op verkoop. Ze legde ook heel goed uit wat ik kon verwachten. Je mag 7 dagen de items thuis houden en daarna stuur je terug wat je niet wilt en betaal je de items die je houdt. Super fijn!

Mijn kledingbox

Een paar dagen later kwam ik thuis en prijkte mijn box op onze eetkamertafel. Hij was binnen!! Mijn hart maakte een sprongetje, dat begrijp je. Kirrend riep ik bij het openen van de box: ‘Kijk nou!’. Er zaten drie pakketjes met kleding in m’n box, samen met een persoonlijk stijladvies hoe de setjes te dragen. Ik rende ermee naar de slaapkamer en toen begon het ‘ontstrikken’. Ik begon uiteraard met het pakketje waar ik het meest nieuwsgierig naar was. Een roze trui, met panterprint blouse en groene rib broek. Helemaal ik! Daarna de set met de groene jurk. Die kleur vond ik direct geweldig! Ik stalde alles op bed uit en begon m’n eigen fashionshow in huis. Mijn vriend was onder de indruk en vond alles leuk!


De keuze was reuze

Wat had Mandy het goed gedaan! De setjes kleding pasten zo bij mij en haalden mij ook soms wel uit m’n comfortzone. Ik trok echt weleens vooraf een wenkbrauw op bij een item. Ik had bijvoorbeeld aangegeven dat beige en bruin mij niet mooi staan. Toch zat er een beige blouse in de box. Maar Mandy had gelijk, deze kleur stond mij wel. En zo ging het ook met een maxi jurk en blauwe blouse. Ik had aangegeven een blousestekort te hebben, dus ze had er extra veel blouses in gedaan. Heerlijk die keuze. Wat ik ook super knap vond, was dat ik alles paste. Terwijl ik echt niet zo’n makkelijk figuur heb als het om broeken gaat.

 

Een aanrader!

Op de foto’s show ik je mijn favoriete setjes. De items die ik retour stuurde, waren niet omdat ze niet leuk waren of niet pasten, maar omdat ik bijvoorbeeld al zoiets zelf had. Ik vind het echt een aanrader om de box te bestellen. Ik ga het zeker vaker doen! Over 2 à 3 maanden bijvoorbeeld. Het is zo leuk om je eens door een ander te laten stijlen! Het scheelt je zoveel tijd, je hebt gelijk een leuke aanzet voor het najaar of items voor bijvoorbeeld een speciale gelegenheid. Het leuke is, het is echt helemaal op jou gericht. Bestel het ook eens, je krijgt er echt geen spijt van! Neem maar eens een kijkje op de website en Instagram van Maison365 en laat je inspireren door de stylistes!