HOW TO STYLE: JOUW FAVORIETE BLAZER✨

Wist je dat je met één tijdloos item talloze looks kunt samenstellen? Wij laten je graag zien hoe wij dat doen. Zo combineer je jouw favoriete blazer al makkelijk op vijf verschillende manieren. Van sportief tot klassiek. Welke look is jouw favoriet?

Misschien vind jij alle stijlen hartstikke leuk en is de gelegenheid voor jou heel belangrijk. Lees dan snel verder hoe je met jouw favoriete blazer voor elke gelegenheid een geschikte look samenstelt.

De klassieke look

Combineer jouw blazer met een fris wit overhemd op een classy chino. Dit zorgt voor een representatieve uitstraling. Wij maken de look af met een leren tasje. Business casual proof! Een gelegenheid waar je wat gekleder naar toe wilt gaan? Ga voor deze look!

De sportieve look

Wist je dat een fijne joggingbroek geweldig leuk staat met een blazer? De comfy look is dit seizoen namelijk een grote trend. Combineer de blazer over een gestreept t-shirt voor de sporty touch en combineer de items met jouw favoriete sneakers.

De creatieve look

Zin in een stijlvol lookje? Door kleuren in dezelfde toon met elkaar te combineren oogt jouw look al snel vlot en fris. Ga voor een creatief t-shirt en een leuke flared jeans, ook in deze look zal jouw blazer super uitkomen!

De stoere look

Houd jij wel van een beetje rock&roll vibes? Ga dan voor een stoer (oversized) t-shirt en een mom jeans. Het riempje met luipaardprint geeft de look een extra speelse twist. De blazer maakt de look helemaal compleet.

De vrouwelijke look

Voor de vijfde look hebben wij gekozen voor een getailleerde blouse met een v-hals. De getailleerde look zorgt voor een romantische, vrouwelijke uitstraling. De jeans valt hoog en sluit mooi aan. Met de blazer zorg je voor een power uitstraling!

Wil jij een box ontvangen vol tijdloze items waarmee je eindeloos kunt blijven combineren? Dan is het de hoogste tijd om op een van de knoppen onderaan deze pagina te drukken. Voor je het weet straal jij elke dag in een nieuwe combinatie. Onze stylistes helpen jou graag met het bouwen van een sterke garderobe.