How to style: 3 looks op een flared jeans

We inspireren je weer graag met een leuke mix & match blog. Deze keer om je te laten zien, hoe je jezelf eindeloos kunt stylen de items uit een Maison365 box! Dit keer nemen we de mooie zwarte flared jeans van Fabienne Chapot als basisstuk waar we 3 verschillende looks op hebben gecombineerd. Een zwarte flared jeans is wat onze stylistes betreft een absolute musthave om aan jouw garderobe toe te voegen! Wist je dat de de wijde pijpen van de jeans zorgen voor het effect van lange, slanke benen? Super vrouwelijk!

Popping colour

Combineer jouw flared jeans met een stijlvolle blouse. Een felle kleur spreekt en daarom heeft de styliste bij deze set gekozen voor kobalt blauw. Deze kleur komt terug in de oorbellen. Geef de look nog meer spice met een leuke riem!

Sporty stripes

Combineer de flared jeans op een klassieke manier met een mooie blazer. Sportief over een gestreept t-shirt. Breek de outfit door te gaan voor een riem in een opvallende kleur. Een klein detail dat jouw look een creatieve uitstraling geeft.

Lovely layers

Het seizoen in laagjes is weer aangebroken en daarom gaan wij in de derde look voor een zacht vest. Te gek over een top met een print! Vrouwelijk, kleurrijk en casual.

Zo heb je drie totaal verschillende opties op slechts één onderstuk! Ben jij toe aan goede basis en genoeg variatie en kan jouw garderobe wel een upgrade gebruiken? Bestel dan snel jouw Maison365 box en voor je het weet straal jij dit seizoen in de meest stijlvolle looks!