Het is tijd voor sweater weather! 🍂

Het is weer ‘sweater weather’! Kruip weg in een warme sweater dit najaar maar wel in stijl! Sportief, kleurrijk, minimalistisch? Wij hebben voor ieder wat wils en de meest fijne sweaters in onze collectie. Benieuwd hoe jij een outfit met een sweater volgens onze styliste kunt stylen? Dan ben je op deze pagina aan het juiste adres! Onze stylistes hebben 4 looks samengesteld met verschillende sweaters, laat je inspireren!

Jong, kleurrijk en stoer

Houd je van een jonge, frisse look? Ga voor een speels artwork op de sweater zoals de sweater van Catwalk Junkie. Draag de sweater creatief over een blouse op een stoere jeans en je bent ready to go! Combineer de look met fijne enkellaarsjes of leuke sneakers.

Breek de look met een felle kleur

Fel roze is ook dit najaar een grote trend. De felle kleur van de Dante 6 sweater spreekt en breekt lekker. Te gek om deze te combineren op een zwarte jeans. Houd het creatief en kies bijvoorbeeld voor een jeans in corduroy kwaliteit. Met een leren jack geef je de look nog meer spice en maak je de outfit stoer. Door een leuke riem aan de outfit toe te voegen zorg je voor nog meer details in jouw outfit. 

Sportief bohemian

De tijdloze, zachte sweater van 10Days combineren wij op een boho rok, het contrast van sportief en vrouwelijke komt hier naar boven. Deze stijlvolle outfit kun je afstylen met westernboots en een leuke crossbody bag. Kleurrijke oorbellen maken de outfit gezellig.

Comfy en minimalistisch

De comfy sweater van Esmè Studios is minimalistisch en tijdloos. Een fijn item om aan de garderobe toe te voegen. In deze sweater kruip je lekker weg. Vlot op een mom jeans in combinatie met een mooi leren jasje. Wil je een speels accessoire toevoegen aan de look? Ga voor een geprinte riem! 

Maak jouw garderobe klaar voor het najaar!

Is jouw garderobe nog niet klaar voor het herfstseizoen en kun je een goede aanvulling aan sweaters en andere goede items voor het najaar gebruiken? Bestel dan snel jouw box en kom het najaar stijlvol door!