HET IS TIJD OM JOUW KERSTBOX TE BESTELLEN!πŸŽ„

Het aftellen naar de feestdagen is nu echt begonnen! Shine dit najaar in de mooiste looks en sluit het jaar af met jouw favoriete items. Wij hebben geweldige items voor jullie verzameld van de leukste merken. Met deze items kun je zowel tijdens als na de feestdagen blijven stralen.

WAT IS EEN KERSTBOX?

Onze stylistes helpen jou maar al te graag met het vinden van de perfecte items voor tijdens jouw feestdagen. Daarom denken wij graag met jou mee en kun je nu jouw wensen doorgeven. Wij sturen je een mooie box met tijdloze items en met een set items voor jouw kerstdiner met je naasten of oudejaarsborrel met jouw vriendinnen. Wij zorgen ervoor dat je die ene feestelijke blouse ook perfect casual kunt doordragen in het nieuwe jaar en zo voorkomen we miskopen!

De collectie is veelzijdig en beschikt over de meest prachtige items. De mooiste pantalons die je kunt combineren met sprekende tops, tijdloze kokerrokken voor een elegante uitstraling, mooie jurken, feestelijke accessoires zoals metallic leren riemen, mooie oorbellen en natuurlijk de leuke leren tasjes die jouw look helemaal compleet zullen maken.

GET READY FOR A COMFY CHRISTMAS

Dit jaar misschien lekker thuis met jouw naasten kerst vieren voor de open haard, heerlijk! Je wilt vast en zeker ook dan een extra twist aan jouw feestdagen geven door een leuke outfit te dragen op deze bijzondere dagen.

Wij zijn een enorm voorstander van een comfortabele outfit, want: comfort is key! Dit is een belangrijke basis voor jouw look, daarom noemen we onze feestdagen collectie ook graag de Comfy Christmas collectie. Geen miskopen deze feestdagen, of dat ene jurkje wat je elk jaar maar weer voor het kerstdiner van zolder haalt. Onze stylistes kiezen de items uit die jij graag wilt en die je ook na de feestdagen kunt combineren met bijvoorbeeld jouw favoriete jeans.

Met behulp van de juiste items en de perfecte accessoires tover jij jouw hele look om tot de perfecte kerstlook. Van de mooiste knits die je kunt combineren met een chique leren rok of een prachtige corduroy jeans met een blouse en heerlijk vest. Bij ons zit je goed! Bestel jouw box met heerlijke items voor komende winter!

BESTEL JOUW BOX!

Een goede voorbereiding is het halve werk! Geen outfitstress voor dat de feestdagen beginnen? Zorg dat je op tijd bent en bestel snel jouw kerst/oudejaarsbox en geef al jouw wensen door! Klik hier om jouw box te bestellen.