Herfstmode 2024: bekijk de favoriete outfits van deze week!🤎

Een nieuw seizoen is begonnen en dat betekent dat het tijd is om je garderobe klaar te maken voor de koelere dagen. Bij Maison365 zijn we enthousiast om de nieuwste herfsttrends te delen die zowel stijlvol als comfortabel zijn. Deze week hebben we onze favoriete outfits geselecteerd die perfect passen bij het seizoen, met een mix van warme tinten, zachte stoffen en slimme lagen. Dit zijn de must-have looks die je niet wilt missen!

Romantic fall dress

De jurk van Fabienne Chapot is een romantisch jurkje, erg vrouwelijk en de kleuren en de print passen bij de herfst. Perfect voor een gezellige gelegenheid. Een leuk detail toevoegen? Ga voor subtiele oorbellen waar de kleur weer opnieuw in terug komt.

Business professional & casual

De representatieve flared jeans van Circle of Trust heeft een nette donkere wassing. Wij stylen de look in laagjes door een herfstkleurige blouse van Lofty Manner onder een tijdloze blazer van Aaiko te combineren.

Minimalistic fall comfort

De heerlijk warme trui van Mexx heeft een prachtige groene tint, te gek op een stoere pantalon van Modström in tijdloos camel. Een minimalistische look, comfortabel en elegant. Tof met sneakers. De look is afgestyled met een mooi leren cross body tasje van Royal Republiq.

Trending red

De mooie rode pantalon van Aaiko heeft een chique ceintuur. Heel classy. Wij stijlen de look ton sur ton en combineren de rode blouse van Aaiko op de pantalon. De rijke print zorgt voor een prachtige outfit.

Casual chic sweater

Houd jij van casual chic? Wellicht is een pantalon gecombineerd met een leuke sweater dan helemaal jouw ding! Wij combineren de wide leg pantalon van CKS met een toffe sweater van Fabienne Chapot. Stoer met sneakers en creatieve oorbellen.

 

Wij zijn benieuwd naar jouw favoriete look. Kun jij wel een herfst upgrade gebruiken in jouw eigen garderobe? Aarzel niet langer en bestel vandaag nog jouw nieuwe box!

 

Doe de stijlquiz en en stoom jouw garderobe klaar voor een nieuw seizoen!

 

Bestel jouw persoonlijke Maison365 kledingbox

Laat je inspireren door onze stylistes en ontdek een stijl die perfect bij jou past.