Herfst in stijl: ontdek de nieuwe collectie van Maison365🍂

De dagen worden korter, de temperatuur zakt langzaam, en de geur van herfst hangt in de lucht. Dat kan maar één ding betekenen: een nieuw seizoen staat voor de deur! Uiteraard hebben wij ook de perfecte outfits voor een Indian summer. Bij Maison365 zijn we klaar om je te verwelkomen met onze prachtige nieuwe collectie. Van tijdloze basics tot opvallende statement pieces, onze nieuwste aanwinsten zullen je garderobe dit seizoen naar een hoger niveau tillen.

 

We hebben zoveel moois binnen, dat we je in dit artikel slechts een klein voorproefje kunnen geven. Denk aan warme truien in rijke kleuren, stijlvolle blouses, leuke sweaters, de fijnste jeans en leuke jurken die je meteen wilt dragen, en accessoires die je outfit helemaal af maken. Of je nu op zoek bent naar comfortabele outfits, of naar die perfecte outfit voor een avondje uit, onze nieuwe collectie biedt voor ieder wat wils.

Scroll snel door outfits uit onze nieuwe collectie, you will love it!

Sweater weather in stijl

Stijlvol, vlot en casual beginnen aan de schoolrun ‘s ochtends? Ga voor een tijdloze jeans en combineer deze met een speelse sweater van Fabienne Chapot of kies een mooi basic t-shirt zoals het zeegroene t-shirt van Circle of Trust. De sweater weather is perfect voor de periode die aanbreekt.

Kleurrijk en creatief in pak

De nieuwe items van Pom Amsterdam zijn stijlvol, kleurrijk en heel creatief. De kleuren spreken! Zin om na jouw vakantie met veel energie te verschijnen op het werk? Dit pak in combinatie met de passende blouse zorgen voor een extra boost. De look spreekt!

Luipaardprint is altijd een goed idee!

Zin in een nieuwe jurk? Een jurkje van travelstof is extra comfortabel. De nieuwe print van Lady Day is hartstikke vrolijk en vrouwelijk. Maak de set af met een mooi lederen tasje en leuke laarsjes.

Klassiek in helderblauw

Voor deze periode is het nog enorm passend om te kiezen voor frisse heldere kleuren als je dat mooi vindt. De pantalon van Dante 6 is klassiek, tijdloos en heeft een mooie pasvorm. Een prachtige blouse zoals Xandres is een sprekende optie. Je bent klaar voor een nieuw seizoen in deze rijke look!

Een absolute musthave: de wideleg jeans

Een wideleg jeans is echt de musthave jeans van dit seizoen. Combineer de jeans van Dante 6 eindeloos. Wij vinden de gebloemde top van Fabienne Chapot een speelse, vrolijke optie op de jeans. Tof met leuke hakken!

 

Nieuw seizoen, nieuwe stijl! Dit is hét moment om je garderobe een frisse update te geven. Met de Maison365 Box haal je de nieuwste trends en tijdloze favorieten in huis, speciaal voor jou geselecteerd door jouw persoonlijke styliste. Geen gedoe, geen stress – gewoon perfect passende outfits die jouw stijl laten stralen. Bestel nu je Maison365 Box en start het seizoen met een garderobe die echt bij je past.

 

Doe de stijlquiz en en stoom jouw garderobe klaar voor een nieuw seizoen!

 

Bestel jouw persoonlijke Maison365 kledingbox

Laat je inspireren door onze stylistes en ontdek een stijl die perfect bij jou past.