Herfst essentials voor regenachtige dagen 🌧️

De herfst brengt niet alleen prachtige kleuren en koele briesjes, maar ook regenachtige dagen. Dat betekent echter niet dat we onze stijl moeten opofferen! Met de juiste keuzes kun je zelfs tijdens de meest grijze dagen stijlvol voor de dag komen. In deze blog laten we vier herfstproof outfits zien die perfect zijn voor regenachtige dagen – van comfy lagen tot stijlvolle accessoires.

Een warme accessoire

Een van de beste manieren om een herfstoutfit net dat beetje extra te geven, is door een oversized sjaal toe te voegen. Denk aan een grote, zachte wollen sjaal in een warme herfstkleur. De sjaal kan zowel praktisch als stijlvol zijn. Draag hem losjes om je nek voor een nonchalante look of wikkel hem strak om je heen voor extra warmte.

Grey like the weather

Grijs is de ultieme kleur voor regenachtige dagen. Het straalt elegantie uit, maar voelt toch relaxed aan. Kies een comfortabele, grijs vest en combineer deze met een stijlvolle pantalon in dezelfde kleurtoon voor een monochrome look.

Blue & Brown

Donkerblauw is altijd een stijlvolle en tijdloze keuze, vooral in de herfst. Een jeans met een donkerblauwe wassing is een musthave herfst item. De donkerblauwe kleur matcht heel goed met bruine accessoires. Maak jouw look compleet met een mooi laarsje.

Stijlvolle laagjes

Een lang vest is onmisbaar in de herfst. Het geeft je de vrijheid om verschillende lagen te dragen zonder je stijl te verliezen. Kies voor een gebreid vest in een natuurtint en voeg accessoires toe in een soortgelijke kleur voor een samenhangend effect.

 

Tijd voor een nieuwe box vol herfst musthaves

Welke look zie jij jezelf al dragen? Onze stylistes helpen jou graag met het vinden van jouw ultieme herfst musthaves. Doe onze online stijlquiz en maak kennis met jouw persoonlijke styliste.

 

Bestel jouw persoonlijke Maison365 kledingbox

Laat je inspireren door onze stylistes en ontdek een stijl die perfect bij jou past.