HAVE A HOLLY JOLLY, STYLISH CHRISTMAS!

Het aftellen is nu écht begonnen! Het is bijna kerstmis! Team Maison365 wenst jou fijne en stijlvolle feestdagen!

Straal jij in een Maison365 look tijdens de feestdagen? Leuk! Deel deze op Instagram en tag ons! Heb jij jouw box nog niet besteld en kun jij niet wachten om wat stijlvolle winterse items te ontvangen? Aarzel niet langer en begin 2021 stijlvol! Klik op de knop hieronder en geef al jouw wensen door aan jouw styliste. Voor je het weet wordt jouw gepersonaliseerde box bezorgd! Je ontvangt nu ook nog eens een gratis Chloé Signature miniatuur. OP=OP!

Als je op zoek bent naar outfit inspiratie voor de kerstdagen, dan zit je op deze pagina helemaal goed! De kerstdagen zien er anders uit dan normaal door dit bewogen jaar en daarom heb je misschien wel zin in een meer comfy, maar toch stijlvolle look? Een sweaterjurk is bijvoorbeeld een perfecte optie. Combineer deze met een mooie panty en maak je look compleet met laarzen en opvallende sieraden.

Een tijdloos (imitatie) leer rokje kun je het hele jaar door combineren met zowel een leuke trui als een blouse of top. Natuurlijk zijn tops met kant en glitter elegant en vrouwelijk tijdens de feestdagen. Een stoer kostuum is ook een leuke optie! Een kostuum kun je met pumps of instappers dragen, het ligt er natuurlijk aan waar je zin in hebt. Ga je voor klassiek of casual chique?

Zin in een jurk? De klassieke little black dress is natuurlijk altijd een goed idee! Je voelt je pas écht vrouwelijk in een kokerrok, prachtig met een leuke blouse en een hak. Comfy Christmas at home? Denk aan een lekker vest en combineer deze over een glanzende top.

Naast onze inspiratie pagina vind je genoeg outfit inspiratie op ons Instagram account. Zorg er dus voor dat je ons volgt!

Sta je te trappelen om een box te ontvangen? Klik op de knop hieronder en jouw styliste gaat zo snel mogelijk voor je aan de slag. Je ontvangt nu ook nog eens een gratis Chloé Signature miniatuur. OP=OP! 

Merry Christmas,
Team Maison365!