Gift of the month: ontdek de stijlvolle panty's van Gambettes Box

Hello November! Deze maand hebben wij een geweldig leuke samenwerking met Gambettes Box. Bestel jij deze maand jouw kledingbox dan krijg je een prachtige panty cadeau van Gambettes Box. De panty zal een rijke toevoeging zijn aan jouw stijlvolle najaarsoutfit. Het prachtige motief van de panty geeft een speelse en creatieve twist aan jouw look! Nog niet bekend met Gambettes Box? Lees dan snel verder!

Maak kennis met Gambettes Box

Gambettes Box is een prachtig bedrijf uit Parijs, zij leveren maandelijks aan duizenden vrouwen in de Benelux een box met stijlvolle panty’s. Voor €16,50 per maand ontvang je van Gambettes Box twee mooie premium panty’s met de meest creatieve motiefjes passend bij de tijd van het jaar. De patronen zijn tijdloos en stijlvol. Gambettes staat voor vrijheid, show je benen of bedek ze achter een stijlvolle panty!

 

Een leuk weetje..

De panty’s zijn geweven van reservedraad, een grondstof die pantyproducenten doorgaans weggooien. Reservedraad is ook minder vervuilend, maar doet geen afbreuk aan comfort en vorm.

 

Maison365 x Gambettes Box

Gambettes Box werkt regelmatig samen met toffe Franse en internationale modemerken (zoals &Other Stories). Nu is het aan ons de eer om jullie kennis te laten maken met dit concept! Collab of niet, de Gambettes Box panty's zijn altijd zwart en geïnspireerd op tijdloze Parisian style.

 

De actie van november

Bestel jij in november een Maison365 kledingbox, dan ontvang je deze panty gratis en daarnaast ook nog eens een interessante kortingscode van Gambettes Box. Waar wacht je nog op?! Gambettes Box is de perfecte aanvulling aan jouw Maison365 box. Met een goede panty style jij jouw outfits compleet af.

How to style

Je maakt jouw look uniek met een vrouwelijke, elegante panty met een creatief motief. De little black dress geef je gelijk een toevoeging als je kiest voor een goede panty. Draag je een rokje met print? Een panty met een motief zorgt voor nog meer creativiteit in de outfit! Laat je inspireren door onze nieuwste how to style video hier op onze Instagram page.

Bestel jouw box en ontvang gratis een panty van Gambettes Box, OP=OP!

Onze stylistes kunnen niet wachten om jou te voorzien van prachtige sets! Maak in jouw kledingbox kennis met Gambettes Box en ontdek de meest prachtige panty's voor dit seizoen.

Bestel jouw persoonlijke Maison365 kledingbox

Laat je inspireren door onze stylistes en ontdek een stijl die perfect bij jou past.