GIFT OF THE MONTH: KLAAR VOOR DE ZOMER MET MAISON365 EN LANCASTER🌞

De zon begint eindelijk vaker te schijnen, daarom luiden wij de maand Juni in met een zonnige gift! Als je tussen 1 en 30 juni een box bij ons bestelt ontvang je nu twee heerlijke zon lotions (2 x 50ml) van Lancaster.

Je ontvangt nu de Sun Beauty Sublime Tan zonnebrand met SPF 15 (50ml) van Lancaster. Een heerlijke lotion die de huid beschermt tegen de zon en helpt bij het ontwikkelen van een egale teint. De lotion smeert erg fijn uit en trekt snel in de huid. Een ander positief aspect: het laat geen witte waas achter! Je krijgt er een prachtige gezonde glow van op je huid. De geur van de lotion is fris en doet je denken aan een heerlijke zonvakantie. Met deze lotion ben jij altijd goed voorbereid op zonnige momenten, want het formaat is ideaal voor in jouw handtas.

Naast deze heerlijke zonnebrand ontvang je nu ook nog eens de Golden Tan Maximizer After Sun lotion (50ml) van Lancaster. De hele dag lekker van de zon genoten? Dan is dit product een mooie afsluiting van jouw zomerse dag of vakantie. De lotion is voedend en geeft je een heerlijk verfrissend gevoel. Na het aanbrengen van de lotion is jouw egale kleurtje sneller zichtbaar. De lotion zorgt ervoor dat jouw huid straalt en jij jouw kleurtje langdurig behoud en met een maand verlengt.

Een heerlijke dag genieten van een lunch op het strand of jouw favoriete terras in de stad? Heb jij misschien al toffe zomer plannen gemaakt? Bestel dan snel jouw box en ontvang de perfecte setjes voor de komende tropische dagen! Onze stylistes staan klaar om jou te voorzien van, zwierige jurken, fijne shorts, de mooiste t-shirts en de juiste accessoires. Het leuke cadeautje van Lancaster zorgt ervoor dat jij jouw (strand)tas compleet kunt maken. Tijd om te genieten!

🌞WIN WIN WIN!🌞

Wij mogen van Lancaster ook 10 fullsize producten weggeven, namelijk de Sun Beauty Nude Skin Sensation SPF30 (150ml) zonnebrand op waterbasis. Dit prachtige product is enorm licht en verfrissend en laat de huid achter met een mooie glow. Geniet deze zomer van de zon en krijg een mooie goudbruine, gelijkmatige en langdurige bruine kleur!

Hoe doe je mee aan de win-actie?

Like onze win-actie post op Instagram

Volg @Maison365 & @Lancaster_beauty op Instagram

Stuur ons jouw favoriete Maison365 outfit via een DM bericht of tag ons in jouw post of stories

☆ Laat een reactie achter bij de post dat je meedoet!

We zullen 30 Juni de 10 winnaressen kiezen en horen zij dit via een privé-bericht.

LET OP: deze win-actie is uitsluitend bedoeld voor onze klanten.