GIFT OF THE MONTH: EEN ZONNIG CADEAUTJE VAN LANCASTER!🌞

Vier de lente! Als je tussen 1 en 30 april 2021 een box bestelt, ontvang je een zonnig cadeautje. Naast de leukste lente looks die jouw styliste voor jou heeft samengesteld ontvang je nu een gratis sample van het Lancaster serum ‘Sun 365’.

Wij hebben het product natuurlijk al even voor je getest en.. dit wil je! De Lancaster Sun 365 is een zelfbruinend serum voor op het gezicht. Perfecte timing voor deze lente en zomer en zoals de naam 'Sun 365' al zegt: perfect voor het hele jaar!

Het product geeft je een natuurlijke glow, maakt de huid zijdezacht en zorgt voor een mooie tint. De tint vormt zich met de dagen net zoals de zon doet. Het serum bevat een gouden glimmer en heeft een heerlijk frisse geur. Met dit product bereid jij jouw huid voor op de zomer!

Het sample biedt jou de mogelijkheid het product te testen en te kijken of het iets voor jou is. Wie weet ben jij meteen verkocht..wij namelijk wel! Daarom hebben wij nog een leuke winactie voor jullie:

Naast het gratis sample wat je in jouw box ontvangt, geven wij ook nog eens 10 fullsize producten (30ml) weg! Hiermee kun jij het hele jaar door met een prachtige glow op jouw gezicht. Kun jij dit product goed gebruiken? Doe dan zeker mee!

Wat moet je doen?

Ga naar onze instagram pagina en like onze Lancaster actie post

Volg ons @Maison365 en @Lancaster_Beauty

☆ Laat een reactie achter waarom jij dit prachtige product zou moeten winnen

Deel het in je stories om extra kans te maken!

Op 30 April kiezen wij de winnaressen en horen zij dit via een privé-bericht.

LET OP: deze winactie is uitsluitend bedoeld voor vrouwen die al eens een box bij ons hebben besteld.

Klik op een van de knoppen onderaan de pagina en bestel snel jouw box, want OP=OP!