GIFT OF THE MONTH: BABOR BEAUTY IN A BOTTLE 💜✨

Een nieuwe maand is gestart en dat betekent een nieuwe gift! Als jij tussen 1 en 31 mei een box bij ons bestelt ontvang je nu de heerlijke BABOR Beauty in a bottle ampullen t.w.v. €29,90.

Het beauty cadeau van BABOR bestaat uit een 7-daagse repair, lift en firm ampullenkuur. Met dit product straal je nog extra dit seizoen! Daarnaast ontvang je een kortingscode van 15% op het gehele assortiment van BABOR. Verwen jezelf eens lekker, bestel jouw box en voor je het weet heb jij een stralende huid en een sprekende nieuwe outfit. Bestel snel jouw box want OP=OP!

Wat doen de BABOR Beauty in a Bottle ampullen?

De serums bestaan uit het Active Night repair serum en het 3D Firming serum. De eerste vier ampullen ‘Active Night’ werken perfect in tijdens een diepe slaap. Bij het nacht serum zul je wakker worden met een stralende, schone huid. Het serum bestrijdt tekenen van veroudering van de huid. Aansluitend daarop zorgt het 3D Firming serum voor een jong uitziende, stevige en glanzende huid. De huid wordt binnen 7 dagen intens gevoed. De ampullen zijn voor elk huidtype geschikt en geven een boost aan jouw dagelijkse huidverzorging. De huid voelt na de kuur zacht aan en straalt!

Hoe werkt het?

Op de verpakking staat uiteraard stapsgewijs hoe je de ampul openbreekt. Op de afbeeldingen hierboven laten wij je het nog even stapsgewijs met behulp van foto’s zien. Wees voorzichtig met het openbreken van de ampul, deze is namelijk van glas gemaakt. Vanaf het moment dat je het serum openbreekt ontstaat er een heerlijke, frisse geur sensatie! Het serum is dun en zijdezacht en smeert gemakkelijk en geleidelijk over je huid. Het is de bedoeling dat je de gehele ampul in één keer gebruikt. Je kunt het serum van je gezicht doorsmeren naar je hals en decolleté.

Dit wil je!

Zet jezelf eens lekker op nummer één en laat je in de watten leggen door een van onze stylistes! Vraag snel jouw box aan en voor je het weet heb jij een stralende huid en een fantastische nieuwe outfit. Klik op een van de knoppen onderaan deze pagina en we gaan snel voor je aan de slag.