Get ready for fall: met deze tips stoom jij jouw garderobe klaar voor een nieuw seizoen!

September staat voor de deur en het seizoen is aan het veranderen. De herfst staat op ons te wachten. Maak er een stijlvolle herfst van en begin met een opgeruimde, georganiseerde garderobe. Dit helpt je om ‘s ochtends sneller een geschikte outfit voor de dag te kiezen. In dit artikel geven onze stylistes je fijne handgrepen om jouw garderobe klaar te stomen voor een nieuw seizoen!

Zomer items doordragen in het najaar

Je hoeft absoluut niet alle zomerse items naar achteren te schuiven in jouw kledingkast. Kijk kritisch naar welke items nog goed door te dragen zijn, zodat de overgang van zomer naar herfst/winter niet gelijk een te grote switch hoeft te zijn. Een mooi linnen t-shirt kun je bijvoorbeeld nog goed onder een blazer of een vest dragen in de herfst. Jouw lichte zomer jeans of pantalon kun je nu dragen met een fijne trui in plaats van een tank top. Wellicht heb je ook leuke rokken en jurken die prima door te dragen zijn met een panty.

Uitzoeken en opruimen

Ga kritisch door jouw garderobe en stel jezelf de volgende vragen:

  • Welke items draag je vaak?

  • Welke items draag je niet of nauwelijks en waarom niet?

  • Welke items pas je niet meer?

Breng de items die je niet meer draagt naar een goed doel, zodat je ruimte creëert. Jouw oude items krijgen een nieuw leven en komen goed terecht. Daarnaast heb je nu duidelijk welke outfits je graag draagt en dus gemakkelijk uit jouw kast pakt. Wellicht kun je met items die je al jaren hebt hele toffe nieuwe combinaties maken door deze te stylen met nieuwe items. Onze stylistes kunnen je helpen bij het aanvullen van de juiste items.

 

Styling tip

Combineer een ouder item uit jouw garderobe met een nieuw item en je creëert al snel een geheel nieuwe look!

Regenachtig herfstweer? Draag outfits waar je vrolijk van wordt!

Kun jij nog niet wennen aan het idee van grauwe regenachtige dagen? Dan kan een goede outfit wellicht jouw blije mood versterken. Als het weer niet meezit wordt je dan ten alle tijden heel vrolijk van jouw stijlvolle outfit. Ga voor kleuren die goed bij je passen en speel met prints. Onze nieuwe herfstcollectie heeft de juiste ingrediënten om vrolijke outfits samen te stellen. Look good, feel good!

Begin het najaar super stijlvol

Back to work? Vul jouw garderobe aan met de mooiste business casual outfits. Van de perfecte blazer, powersuits en prachtige blouses. Ben jij juist op zoek naar tijdloze basics? Geen probleem, we got you! Denk aan goede jeans, fijne basic truien en shirts. Bouw samen met jouw styliste aan een tijdloze najaarsgarderobe.

Get ready for fall!

Zin in een box vol herfst items die passen bij jou? Start jouw stijlavontuur vandaag nog! Pas alles thuis rustig door en vul jouw garderobe aan met ijzersterke items. Jouw persoonlijke styliste gaat met passie voor jou aan de slag!

Bestel jouw persoonlijke Maison365 kledingbox

Laat je inspireren door onze stylistes en ontdek een stijl die perfect bij jou past.