Gegarandeerd klaar voor het festivalseizoen met de festivallooks van Maison365

De zomer is bijna in full swing, dus daarmee is het festivalseizoen ook begonnen! Festivals zijn niet alleen leuk om de muziek van jouw favoriete artiesten te horen, maar ook dé plek om all out te gaan op het gebied van fashion. Daarom is de zoektocht naar de perfecte festival outfit altijd best een dingetje. Een outfit voor een festival is bij Maison365 zo gevonden. Van bohemian tot denim: wij zetten de leukste stijlen op een rij, waarmee jij gegarandeerd zal opvallen in de menigte.

Look 1: Weather proof

Je festival outfit moet natuurlijk comfortabel zijn, maar ook geschikt voor het weer van die dag. Daarnaast wil je natuurlijk ook opvallen in de menigte met jouw look. Bij deze look hebben we gekozen voor een stoer t-shirt met print van Circle of Trust. Onmisbaar op deze high waisted wide leg jeans van By Bar. Mocht je jouw look wat luchtiger willen houden is de jeans combineren met een tanktop van Esme Studios altijd een goed idee. De accessoire van Catwalk Junkie maakt jouw look af!

Look 2: Bohemian

Festivals en bohemian gaan hand in hand. Met de juiste festival kleding en accessoires, ben jij het stralende middelpunt. Met deze jurk van Colourful Rebel met vrolijke bloemenprint steel jij gegarandeerd de show. Het leren jasje van Ibana combineert mooi met het jurkje en maakt de look wat stoerder. Daarnaast houdt het leren jasje je warm als het ‘s avonds wat afkoelt.

Look 3: Rock & Roll

“I’m with the band!” Steel de show met deze ‘roadie’ outfit. Deze oversized sweat van Colourful Rebel is helemaal 2022 en onmisbaar op een festival. Combineer dit met een rokje van Aaiko, stoere biker boots en bijvoorbeeld meerdere gouden kettingen van Margot Bardot. Met deze outfit kun jij gegarandeerd non-stop dansend het festival terrein over.

Look 4: Animal & denim

Ben jij een wat stoerder type en hou je van oversized? Dan is deze look geschikt voor jou! Deze outfit is makkelijk en helemaal trendy. Draag een basic t-shirt met opdruk van By Bar met een denim short van Five Units. De dierenprint trend zet zich ook dit seizoen verder voort en komt in de riem van Legend Belts goed naar voren. Maak jouw look compleet met comfortabele sneakers en je bent klaar voor een nieuwe festival dag.