Fleurige looks in januari

Januari, tijd voor een frisse start. De eerste maand van het jaar. Januari is ook een echte wintermaand, donker, koud en iedereen heeft zin in het voorjaar. Gelukkig hebben wij de juiste ingrediënten in huis om de meest fleurige outfits samen te stellen. Zin in vrolijkheid, nieuwe looks, frisse kleuren en mooie prints? Laat je dan inspireren door ons team van stylistes. Zij hebben deze week 4 fleurige outfits samengesteld met prachtige items die nieuw bij ons binnen zijn! Scroll lekker verder en droom weg bij deze stijlvolle outfits die perfect bij de tijd van het jaar passen.

Touch of orange

Omhul jezelf in een stralende oranje Garcia blazer, die moeiteloos klasse toevoegt aan elke look. Combineer dit met een gestreepte trui van Xandres voor een vleugje speelse elegantie. Maak de outfit compleet met onze comfortabele flared jeans, die niet alleen modieus is maar ook zorgt voor ultiem draagplezier.

Beauty in blue

Straal in de prachtige blouse van Circle of Trust, die subtiel de perfecte balans vindt tussen stijl en comfort. Combineer deze tijdloze top met een grijze flared jeans voor een eigentijdse en vrouwelijke uitstraling. Voeg een vleugje glamour toe met de metallic riem van Legend, die fungeert als het ultieme eye-catcher accessoire!

Lovely layers

Laat je stijl bloeien met de nieuwste items bij Maison365. Wikkel jezelf in vrolijke vibes met de bloemrijke trui van Fabienne Chapot. Laagjes krijgen een tijdloze touch met ons duurzame denim overhemd van Mud Jeans, een essentieel item dat tijdloos is. Draag deze veelzijdige look op een chique pantalon met trendy sneakers en maak het geheel af met een stijlvol leren tasje in een opvallende kleur.

Classy and timeless

De fleurige print op de blouse van By Bar, die moeiteloos combineert met een prachtig vest in een warme en uitnodigende tint. Deze klassieke combinatie komt tot zijn recht op een tijdloze pantalon, waardoor de look een vleugje tijdloze klasse krijgt. Voeg een vleugje luxe toe met rijke leren accessoires om de stijlvolle finishing touch te geven.

Maak van januari een maand vol vreugde met de Maison365 box!

Laat ons je verwennen met een zorgvuldig samengestelde selectie van stijlvolle kledingstukken en accessoires die je hart sneller doen kloppen. Begin het nieuwe jaar met een glimlach en ontdek de opwindende mix van modetrends en tijdloze stukken die je garderobe verfrissen. Bestel nu jouw Maison365 box en ervaar het genot van unieke, met liefde uitgekozen items die jouw stijl naar nieuwe hoogten tillen. Omdat je verdient om in januari blij te worden, elke keer als je jouw Maison365 sets zult dragen.

Bestel jouw persoonlijke Maison365 kledingbox

Laat je inspireren door onze stylistes en ontdek een stijl die perfect bij jou past.