Festival ready: ontdek jouw perfecte festivallook

Het festivalseizoen staat weer voor de deur en dat betekent dat het tijd is om je innerlijke fashionista los te laten en je klaar te maken voor een reeks onvergetelijke evenementen! Van muziekfestivals tot foodtruck feestjes, er is geen betere gelegenheid om je meest trendy en expressieve outfits te showen. Hieronder hebben onze stylistes de mooiste festival outfits verzameld die je dit seizoen kunt rocken.

Bohemian chic

Laat je innerlijke boho babe zien met luchtige maxi-jurken, flowy rokken en losse blouses. Mix en match prints zoals bloemen en paisley voor een ultieme bohemian vibe. Voeg een paar mooie cowboy boots toe en passende accessoires voor de perfecte festivallook.

Edgy street style

Ga voor een edgy en urban look met een mooie denim short, een zwarte top en een oversized (imitatie)leren jasje. Voeg wat attitude toe met een paar stoere laarzen of sneakers en accessoires zoals opvallende oorbellen en een mooie zonnebril. Mix verschillende texturen en stijlen voor een coole en eigenzinnige uitstraling.

Colorful creativity

Voor een extra dosis expressie en levendigheid kun je kiezen voor een kleurrijke en creatieve look die de aandacht trekt en je festivaloutfit echt laat opvallen. Ga voor een speelse print die jou laat stralen en maak de look compleet met sportieve sneakers of een leuk laarsje.

Trendy panter

Voor een look die zowel trendy als wild is, omarm de panterprint rage! Deze gedurfde print voegt direct een vleugje glamour en avontuur toe aan je festivaloutfit. Ga voor een panterprint jurkje, een stoere rok of een statement jas en combineer het met neutrale items voor een gebalanceerde look.

Een stijlvol festivalseizoen

Of je nu gaat voor bohemian, edgy, kleurrijk of een mix van alles, het belangrijkste is dat je jezelf bent en je goed voelt in wat je draagt. Dus laat je creativiteit de vrije loop, experimenteer met verschillende looks en geniet van elk moment van het festivalseizoen! Vraag jouw persoonlijke kledingbox aan en ontvang items voor een onvergetelijke zomer vol stijl.

 

Bestel jouw persoonlijke Maison365 kledingbox

Laat je inspireren door onze stylistes en ontdek een stijl die perfect bij jou past.