February Favorites: creëer stijlvolle looks met onze favoriete items!

Februari is van start gegaan, de maand van de liefde! Bij ons gaat het altijd om de liefde en passie die onze stylistes hebben voor kleding en styling. Jouw personal styliste is helemaal klaar om jouw garderobe te upgraden met onze favoriete items voor februari! Deze maand draait alles om gezellige warmte, romantische tinten en moeiteloze stijl. Ontdek onze topkeuzes en laat je inspireren om je look naar een hoger niveau te tillen.

Aaiko pantalon - elegantie in neutrale tonen:

Ga voor tijdloze elegantie met de ecru kleurige pantalon van Aaiko. Deze veelzijdige broek is perfect voor zowel formele als informele gelegenheden. Stijl de pantalon met een contrasterende top voor een verfijnde look die de aandacht trekt. De bruine top van PBO is een mooie optie! De oorbellen van Hinth maken de look compleet.

Lois jeans in kleur! - romantiek in denim:

Voeg een vleugje romantiek toe aan je outfit met de Lois jeans in zalmroze. De jeans geeft je alvast de vrolijke sfeer van het voorjaar. Deze gedurfde kleur geeft een frisse draai aan je denimcollectie. Combineer de jeans met een neutrale top voor een evenwichtige en eigentijdse uitstraling. Wij combineren de jeans met een eye-catcher riem in het goud en een speelse coltrui van Fabienne Chapot.

Lofty Manner print jurkje - speelse prints voor een betoverende look:

Laat je creativiteit de vrije loop met het jurkje met print van Lofty Manner. De levendige prints voegen een speels element toe aan je garderobe. Combineer het jurkje met enkellaarsjes en accessoires voor een moeiteloos chique uitstraling. Wil je het jurkje nog meer pit geven? Ga voor een tijdloos leren jack van Ibana. De schattige oorbellen van Jazu geven de gehele look een speelse twist.

Catwalk Junkie sweater - omarm de knusheid:

De onweerstaanbare Catwalk Junkie sweater is van zacht materiaal en de relaxte pasvorm maakt deze trui perfect voor een casual-chique uitstraling. Combineer de sweater over een tijdloze witte blouse van Second Female en maak de set af met een stoer element zoals een leren tas van Royal Republiq.

Fresh in February

Wil jij graag je persoonlijke flair zien door deze favorieten op jouw manier te stylen? Creëer elke dag een nieuwe look en straal zelfvertrouwen uit met onze must-have items. Bestel vandaag nog jouw nieuwe box!✨

 

Bestel jouw persoonlijke Maison365 kledingbox

Laat je inspireren door onze stylistes en ontdek een stijl die perfect bij jou past.