Fall in Love: Ontdek Onze Nieuwste Herfstcollectie!🤎

Dit seizoen hebben we bij Maison365 weer de mooiste items geselecteerd om jouw garderobe een stijlvolle update te geven voor het najaar. Van trendy must-haves tot tijdloze klassiekers, ontdek de nieuwste mode die perfect aansluit bij jouw unieke stijl. Scroll snel verder en zie wat wij deze week nieuw binnen gekregen hebben!

Playful patterns

Een creatieve print zorgt voor vrolijkheid in jouw outfit. Een donkere dag? Schitter als een zonnetje in de toffe nieuwe collectie van Maison356. Fuschia is een kleur die spreekt. Het vestje combineer je over de jurk of op een jeans. Zo mix and match je vooral met alle items.

Fall florals

Natuurlijk hebben wij dit seizoen ook weer genoeg creatieve, rijke prints binnen gekregen. Mooi jurkje in print, goede blouses. De blouse met de bloemenprint combineren wij met kleurrijke accessoires en een tijdloos onderstuk. Creatief en kleurrijk en hartstikke vrouwelijk.

A pop of red

Fel rood is de kleur van dit najaar! Dit mag soms ook in een accent zitten. Een toffe witte blouse op een tijdloze wide-leg jeans maak je al heel snel creatief met een sprekende riem en een stoer tasje met print. Stoer, vlot en tijdloos.

Discover your wild side

Een panterprint jeans is momenteel een grote trend en onmisbaar in jouw garderobe. Combineer de jeans op jouw manier. Onze stylisten gaan opnieuw voor een look in lagen met een heerlijk vest en een stoer t-shirt. Te gek met jouw favoriete sneakers en tijdloze sieraden.

Perfect pastels

Een lichte jeans kun je het hele jaar door dragen. In het najaar geeft dit je een vrolijke, frisse uitstraling. Combineer de jeans met een heerlijk zacht, warm vest als extra laagje over een romantische blouse. Kleine details zoals een leren tasje en toffe oorbellen maken de outfit helemaal compleet.

 

Tijd voor een nieuwe box vol herfst essentials

Wij zijn benieuwd welke looks jouw favoriet zijn. Heb jij door dit artikel nog meer zin om jouw herfst garderobe een upgrade te geven? Bestel vandaag nog jouw box en straal binnenkort in prachtige outfits voor het najaar.

 

Bestel jouw persoonlijke Maison365 kledingbox

Laat je inspireren door onze stylistes en ontdek een stijl die perfect bij jou past.