EXCLUSIEF PINNED BY K x MAISON365

Het wordt kouder en we zijn meer thuis. Reden genoeg om onze sweater collectie uit te breiden. Wellicht kennen jullie het merk Pinned by K al van de leuke accessoires uit onze boxen. Zij hebben de leukste sokken, handtassen en kraagjes die van jouw trui of sweater een feestje maken. Pinned by K is vrolijk en enorm creatief.

Samen met Pinned by K hebben wij sweaters ontworpen in verschillende kleuren, zodat er voor iedereen een favoriet tussen zit. Sportief, vlot, comfy én stijlvol. Je kunt de sweaters op een comfy broek combineren, op een legging met print, een jeans of op een rok. Net waar jij zin in hebt! De sweaters zijn exclusief verkrijgbaar via Maison365 in de kleuren donkerblauw, kobaltblauw, lichtgroen, donkergroen en bordeaux! Welke kleur is jouw favoriet? Wellicht vind je het prettig om hierin geadviseerd te worden. Onze stylistes weten namelijk welke kleur het beste bij jou staat!

Een leuke styling tip? Draag een Pinned by K kraagje onder jouw sweater, waarmee je direct een nieuwe look creëert. Je kunt kiezen voor een klassiek kraagje of een elegante kraag met strik. En vind je een printje zoals strepen, sterretjes of luipaard in je kraag nog leuker? Dat kan uiteraard ook, geef het vooral aan bij je styliste. Een kraagje is een fijn alternatief voor een volledige blouse onder je sweater of trui en het oogt onwijs creatief!

Kom dit najaar comfy én stijlvol door. Doe de stijlquiz en voor je het weet loop jij in één van deze unieke sweaters die exclusief bij Maison365 verkrijgbaar zijn.

Ben je een bestaande klant? Bestel jouw box hier.

Ben je een nieuwe klant? Klik dan hier.