ENDLESS SUMMER

Welke items kun je doordragen richting het najaar?

Op het moment gaan we alle kanten op met het weer. Warm, iets frisser, zon en dan weer regen. In aanloop richting het najaar zal dit vaker voorkomen en wat trek je dan aan? Onze tip: ga voor laagjes! Denk aan een kleurrijk of neutraal vest, gecombineerd met een top en een rokje of jeans. Of een maxi jurk die je met een leer jasje of fijne sweater kunt combineren. Je kunt jouw look ook nog een goede nazomer twist geven door te gaan voor loafers of leuke open schoenen. Uiteraard kun je ook met een blazer, blouse en een leuke sjaal het effect van laagjes creëren. Style een goed wit overhemd of een denim overhemd met een leuke trui erover, dit geeft een creatieve uitstraling. En wat dacht je van een tijdloos leer jack? Een ideaal jasje om bij jouw nazomer looks te dragen. Het fijne is dat je je items voor de zomer gewoon door kunt dragen in het najaar. Zo heb je dus nog meer plezier van je kleding!

Ook in september druppelen de nieuwste collecties bij ons binnen. Het is altijd een feestje om de nieuwe items uit te pakken. De kleuren van het nieuwe seizoen zijn heel fris. Denk aan warme, roest en oranje tinten. Neutrale kleuren als ecru blijven een grote trend en daarnaast gaan wij veel petrol kleuren zien. Dierenprints blijven een grote trend en komen terug in een nieuw jasje. Daarnaast blijven bloemenprints ook weer terugkomen op allerlei verschillende manieren. Leren items zijn heel trendy en zijn voor het najaar ook echte musthaves. Pofmouwen, laag of hoog zie je in veel jurken en blouses terugkomen. Daarnaast zijn vesten een must have dit seizoen, omdat die ervoor zorgen dat je je tops en jurken uit de zomer langer door kunt dragen!

 

Toe aan een najaarsbox vol leuke kleding? Laat het je styliste weten of vul hieronder de stylequiz in en we gaan weer zo snel mogelijk voor je aan de slag!