Elke herfst heeft iets magisch, bekijk de nieuwste herfst items nu!πŸ‚

De regen tikt op de ramen, het wordt weer sneller donker, binnen maken we het gezellig met geurkaarsen en het wordt langzaam maar zeker herfst. Ieder seizoen heeft iets magisch, de nieuwe items uit onze fall winter collectie zorgen al snel voor een lach op jouw gezicht!

Style je outfit in laagjes dit seizoen

Dit seizoen kun jij jouw outfit weer in laagjes stylen! Draag jouw favoriete looks met een mooi vest. We hebben genoeg vesten in iedere gewenste kleur binnen. De okergele van Basic Apparel schreeuwt dan ook echt: herfst! De kleur is vrolijk en een ultieme match met donkerblauw. Wij hebben talloze leuke onderstukken, waaronder de prachtige corduroy flared jeans van Lois Jeans. De 70’s look in een moderne fit is een absolute eye-catcher dit seizoen! Jouw persoonlijke styliste zorgt uiteraard ook voor tijdloze basis items zoals een goede col welke jouw outfits aanvullen. Daarnaast hebben wij heel veel leuke pullovers en sweaters waarin je heerlijk wegkruipt en ook nog eens heel trendy voor de dag komt.

Bohemian vibes in het najaar

Een toffe jurk in de boho style is natuurlijk ook in het najaar te gek! Je kunt de jurk van Moliin met mooie hoge western boots combineren. Extra laagje toevoegen? Ga voor een mooi breisel als een warme trui of vest over de jurk. Maak de outfit tenslotte af met een speels ceintuur. Hiermee accentueer je de taille.

Verzorgd naar het werk in de stijlvolle nieuwe items uit onze collectie

Casual, formeel, business casual voor iedere dresscode hebben wij de juiste outfits binnen handbereik en helpen we je graag aan gepaste looks. Naar het werk in een van de mooie pantalons van Five Units? Dan maak je een goede keuze, want deze zijn niet alleen stijlvol maar zijn ook nog eens enorm comfy. Combineer jouw pantalon met een rijke print zoals de blouse van Fabienne Chapot of ga voor een mooie knit in een sprankelende herfstkleur. Een cashmere pullover van hoge kwaliteit gaat seizoenen mee! Een goede investering! De chique tops van PBO zorgen altijd voor een representatieve uitstraling.

Casual, stoer en vrouwelijk het najaar in

Onze stylistes zijn dol op de materialen en de kleuren uit de nieuwe collectie. De leuke rok van Aaiko beschikt over absolute herfstkleuren. De rok is een mooie combinatie met de groene trui of de getailleerde top van Lofty Manner. Je geeft de look een extra warm laagje en een stoer randje door een leren jasje te dragen. Fall, here you are!

Ben jij wel toe aan een box vol fijne items voor de herfst? Vraag dan vandaag nog jouw nieuwe box aan en begin het nieuwe seizoen goed!