EEN DAGJE UIT? HIER DE LEUKSTE OUTFIT TIPS!✨

SUMMER IS COMING!

De perfecte outfit voor een dagje uit!

Eindelijk kunnen wij er weer lekker op uit! Een dagje shoppen in Amsterdam? Met de kids naar de dierentuin of heerlijk lunchen op het strand? Het is allemaal weer mogelijk. Daar horen natuurlijk gezellige en stijlvolle looks bij. Laat je inspireren door dit blog artikel.

De zonnige dagen zorgen voor een happy vibe en daar horen natuurlijk zwierige jurken en rokken bij, kleurrijk en speels. Een frisse ochtend of avond? Neem jouw spijkerjack of favoriete sweater mee wat zorgt voor een stijlvol extraatje aan jouw look. Een comfy trui zorgt voor een sporty touch aan jouw look.

Miniumum €110,00

Second Female €139,00

Lois Jeans €89,95

Fabienne Chapot €149,99

De zon! Daar is hij dan eindelijk en wat zijn wij eraan toe. Wij hebben de leukste en luchtige blouses, shorts, rokken en jurken voor jou verzameld. Onze stylistes mix and matchen verschillende items met elkaar zodat jij met een box vol nieuwe sets de gehele zomer eindeloos kunt combineren.

Cream €49,95

Five Units €120,00

Legend Belts €89,95

Garcia €49,00

Moliin €129,00

Lekker lunchen met vriendinnen op jouw favoriete terras? Ga voor een zwierig jurkje met een print of romantische maxidress. Kleuren spreken en geven je al snel een heel vrolijk gevoel. In de looks zie je ook een katoenen trui, natuurlijk is een zachte trui ook dit seizoen een toevoeging aan jouw garderobe. De zomer in Nederland kent natuurlijk wat frisse momenten. Deze oranje items zijn trouwens écht te gek om Nederland te supporten tijdens het EK!

Minimum €60,00

Moliin €149,00

Freebird €119,95

Garcia €29,00

Kaffe €59,00

Plein Publique €29,95

Lofty Manner €44,95

Kun jij niet wachten om leuke zomer box te ontvangen? Scoor de leukste items voor de zomer via jouw persoonlijke styliste! Als je tussen 1 en 30 Juni 2021 een box bestelt, ontvang je ook nog eens een zonnig cadeautje. Naast de leukste looks die jouw styliste voor jou heeft samengesteld voor deze zomer ontvang je nu ook 2 prachtige producten van Lancaster.

Klik op een van de knoppen onderaan deze pagina en we gaan voor je aan de slag!✨