EEN CADEAUTJE VAN ONS AAN JOU: DE CHLOE SIGNATURE PARFUM

December, de gezelligste maand van het jaar! We zijn meer thuis, dus de behoefte om het binnen gezellig te maken start vroeg dit jaar. En om jou te laten stralen, hebben wij een leuk cadeautje voor jou deze maand! Heb jij het toevallig al gezien op ons Instagram account? Zo niet, volg ons om als eerste op de hoogte te zijn van alle leuke nieuwtjes.

 

Bestel jij tussen 1 en 31 december 2020 een box bij ons, dan ontvang je gratis een miniatuur van de fantastische Chloé Signature parfum. De signatuurgeur vangt de creatieve, zelfverzekerde individualiteit van de Chloé vrouw. Een frisse en vrouwelijke geur voor een vrije geest die van nature gevoel voor stijl bezit.

Je droomt helemaal weg bij het ruiken van de verleidelijke, bloemige parfum. Het schattige miniatuur is een eyecatcher op jouw kaptafel. Naast een sterke outfit is een parfum jouw visitekaartje. En ben je helemaal fan van deze geur? Bestel hem dan snel via Douglas met een mooie korting.

Onze stylistes staan te springen om een feestelijke box voor jou samen te stellen. Ontvang je graag een jurk of rok? Glitters, kant, fluweel? Een comfy trui voor een feestdag thuis? Geef al jouw wensen door in de stijlquiz of als je al klant bent aan jouw styliste. De stylistes van Maison365 staan klaar om jou te laten stralen tijdens deze gezellige periode!

 

Bestel snel jouw box incl. de Chloé Signature miniatuur, want OP=OP!

Ben je een bestaande klant? Bestel jouw box hier.

Ben je een nieuwe klant? Klik dan hier.