Een blog vol leuke stijlvolle outfits!

Deze gure herfstdagen vragen om wat vrolijkheid, vind je ook niet? Daarom een blog vol met stijlvolle, trendy outfits die zijn samengesteld door ons team van stylistes. Scroll lekker verder en laat je inspireren.

Draag jouw lichte jeans het hele jaar door!

Een lichte jeans hoef je dit seizoen niet op te bergen in de herfst en winter. Ecru of zandkleurige items zijn helemaal hot om door te dragen. Wij combineren de lichte jeans van By Bar met een tijdloos leren bikerjacket en een mooie blouse met print. De look is extra herfstig door de fijne dikke sjaal in een trendy kleur.

Musthave: een wide leg pantalon

Dit seizoen is een mooie wide leg pantalon onmisbaar. Casual leuk te combineren met sneakers en een fijne trui. In deze set breken wij khaki met fuschia roze en stylen we de set af met een mooie riem en sprekende oorbellen. Je kunt de broek ook formeel dragen met een pump en een blouse.

Een gekleurde broek is een rijke toevoeging aan jouw garderobe

Zin in wat vernieuwing? Ga voor een onderstuk in kleur. Je creëert een creatieve look. Een mooie blouse met een print is een leuke optie op zo’n gekleurde broek. Voeg een mooi detail toe zoals een leren riem. En neem een stijlvolle tas mee en je bent helemaal ready to go!

Sportief, casual en comfy

Word jij ook zo blij als een outfit sportief en comfy is? Als je voor een casual look wilt gaan is een wide leg jeans een uitstekende keuze. Als de jeans je lekker zit is het een ideale casual basic waarop je eindeloos op kunt combineren. Kruip weg in een fijne wollen trui.

Kleurrijk, creatief corduroy

Dol op kleur? De items uit onze nieuwe collectie maken je dan vast vrolijk. Combineer mooie petrol items op de winterse corduroy jeans van Lois Jeans. Creatief, vlot en vrolijk!

Fashionable fall

Hopelijk ben je lekker geïnspireerd door onze nieuwe herfstlooks. Wil jij jouw garderobe graag aanvullen met soortgelijke outfits? Bestel dan vandaag jouw box nog! Jouw persoonlijke styliste gaat heel graag voor je aan de slag.

Bestel jouw persoonlijke Maison365 kledingbox

Laat je inspireren door onze stylistes en ontdek een stijl die perfect bij jou past.