DUURZAMERE MERKEN BIJ MAISON 🌿

Wellicht is een van jouw goede voornemens van dit jaar om eens wat bewuster te gaan shoppen en je te verdiepen in het verduurzamen van jouw garderobe. Heel goed! In dit artikel lees je alles over duurzame merken uit onze collectie en hoe jij slimmer kunt shoppen.

DUURZAMERE MERKEN BIJ MAISON365

Onze collectie bestaat uit steeds meer merken die elk hun steentje bijdragen aan het verduurzamen van kleding. Ga jij voor natuurlijke stoffen zoals biologisch katoen of geef je oude plastic flessen een nieuw leven met een kledingstuk van gerecycled polyester?

Ga dan bijvoorbeeld voor een spijkerbroek van MUD Jeans. Zij vinden het belangrijk dat de productie goed en eerlijk verloopt en maken gebruik van natuurlijke materialen zoals biologisch katoen en gerecycled katoen.

CVRD produceert haar collecties op basis van kwaliteit en duurzaamheid. Zij produceren in Europa en werken met ateliers die voldoen aan de juiste arbeids en duurzaamheidseisen.

Second Female maakt gebruik van biologisch, gerecycled katoen, linnen, tencel, modal en gerecycled polyester. Deze materialen zorgen voor het verduurzamen van het productieproces.

Naast deze merken zijn er nog veel meer andere merken zoals Dedicated, Neeve, Loop. a Life en Makia die prachtige duurzame items leveren. Ook merken zoals Arber, Marjolein Elisabeth, Kaffe en Klitmøller hebben een aantal duurzame items/collecties gemaakt.

Mocht je interesse hebben in een Maison356 box met duurzamere merken, bespreek dit dan met je styliste. Zij kan je adviseren in de meest stijlvolle en duurzamere merken.

SLIMMER SHOPPEN


Word jij gek van de zoveelste aankoop die jij als een impuls hebt aanschaft en vervolgens nooit draagt? Vanaf nu niet meer!

Onze stylistes helpen jou bij het vinden van items die perfect bij jou passen. In jouw box vind je kant en klare items die je onderling kunt mixen en matchen en daarmee eindeloze combinaties creëert met een kleine hoeveelheid items.

We go back to basic! Goede basics zijn je beste vriend. Ga daarom voor basics van kwaliteit in plaats van goedkope basics die je elk half jaar opnieuw koopt. Heb jij een item in jouw kast die je niet weet te combineren en daarom nooit draagt? Stuur het door naar jouw styliste en zij denkt graag met je mee🤩

BESTEL NU JOUW MAISON365 BOX EN MAAK EINDELOZE COMBINATIES MET ZOWEL NIEUWE ALS OUDE KLEDING!