Dress to impress: ontdek 4 musthave jurken voor de lente

Ontdek de ultieme lentegarderobe met onze selectie van vier adembenemende jurken uit onze nieuwste collectie. Van bloeiende prints tot mooie neutrals, deze jurken beloven je te laten stralen tijdens het komende seizoen. Bereid je voor op een inspirerende reis door de wereld van lente-stijl en ontdek welke jurken jouw hart zullen veroveren.

Kleurrijk en creatief in POM Amsterdam

Vier het voorjaar in de jurk van Pom Amsterdam, de jurk is niet alleen sprekend maar nog zoveel meer. Creatief, vrolijk en helemaal lente-proef. Wat een verrassing in elke garderobe als je het ons vraagt. Met sprekende oorbellen maak je deze outfit compleet.

Stoer en classy in Garcia

Het jurkje van Garcia is minimalistisch, klassiek en stoer in een! Dit jurkje is een echte eye-catcher. Breek de look met een tasje in een felle kleur. Cool met sneakers of een laarsje.

Tijdloos en stijlvol in Soft Rebels

De stijlvolle jurk van Soft Rebels is tijdloos, een goede basic en zowel soepel en losvallend te dragen als getailleerd door simpel alleen een goed ceintuurtje in de taille toe te voegen. Mooi met een leren tas en jouw favoriete sneakers of laarzen.

Stijlvol in Lady Day

De jurk van Lady Day heeft een prachtige print, vrouwelijk en elegant. Combineer de jurk met mooie hoge laarzen zoals suède western boots of ga voor mooie open schoenen zoals een sandaal met een hak. Met een mooi leren tasje maak je de look compleet!

Voeg flair toe aan jouw garderobe!

Wil jij jouw garderobe aanvullen met niet alleen de mooiste jurken maar ook nog zoveel meer stijlvolle items voor het voorjaar? Aarzel niet en bestel vandaag nog jouw nieuwe box. Van de nieuwe collectie krijg je spontaan lentekriebels!

Bestel jouw persoonlijke Maison365 kledingbox

Laat je inspireren door onze stylistes en ontdek een stijl die perfect bij jou past.