DIT ZIJN DE VOORDELEN VAN HET HEBBEN VAN EEN PERSOONLIJKE STYLISTE!

Altijd al een persoonlijk styliste gewild? Dit is je kans! De stylistes van Maison365 kunnen niet wachten om samen met jou ervoor te zorgen dat jij de beste versie van jezelf kan zijn. Jouw persoonlijke styliste geeft jou advies in kleuren, pasvormen en verschillende stijlen.

Ons werk is om ervoor te zorgen dat jij zelfverzekerd de deur uitgaat en zult stralen! Ontdek samen met jouw styliste welke nieuwe merken een toevoeging zullen zijn aan jouw garderobe. Lees hieronder 6 redenen waarom jij altijd al een persoonlijke styliste zou moeten hebben!

1 Jouw styliste leert jouw stijl door en door kennen en kan jou eindeloos blijven inspireren!

Jouw persoonlijk styliste moet jouw stijl natuurlijk eerst even leren kennen. Naast het invullen van de stijl quiz spreekt jouw styliste ook graag alles met je door. Met behulp van jouw feedback zal jouw styliste steeds beter weten welke items wel en niet bij je passen. Jij hoeft er zelf niet meer over na te denken, want jouw styliste regelt verder alles voor jou. Zij houdt jou up to date over de leukste nieuwe items en merken die bij jou zullen passen, wat een luxe is dat!

2 De kracht van kleding: looking good is feeling good!

De bedoeling van de box is natuurlijk dat je echt het gevoel hebt dat je gestyled bent en niet dat je simpelweg een pakket ontvangt met kleding. Bij Maison365 kijken wij verder. Wat past bij jou? Welke merken of kleuren zullen een perfecte match met jou zijn? Hoe zorg je ervoor dat jouw figuur het allermooist uitkomt? Onzeker over jouw buik, armen of benen? Jouw styliste weet dit naar wens te camoufleren en accentueert graag de punten waar jij het trotst op bent! Onze stylistes worden heel happy als zij jou een zelfverzekerd gevoel kunnen geven.

3 Thinking out of the box en ook hier en daar uit je comfortzone!

Een ander voordeel van het hebben van een persoonlijk styliste is dat je wellicht iets uit jouw comfortzone zult stappen. Uiteraard moet je hier wel voor openstaan en is het geen must, maar je zult jezelf verbazen hoeveel items jou prachtig zullen staan. Jouw styliste kiest items die jij niet zelf uit de rekken zal trekken en dit zal zorgen voor meer diversiteit in jouw kast. Er zal een wereld voor je open gaan!

4 Tips & tricks voor een duurzaam en tijdloze garderobe

Met een persoonlijk styliste bouw je samen aan een sterke garderobe. Denk bijvoorbeeld aan de perfect zittende jeans, tijdloze basics en de juiste materialen. Zo voorkom je dus ook snel een miskoop!

5 Leer de leukste nieuwe boutique merken kennen

Jouw styliste verrast jou niet alleen met nieuwe soort items, maar ook met nieuwe merken. Wellicht zit er een merk tussen waar je helemaal op verliefd zult worden! Onze merken zijn enorm divers en er is ontzettend veel keuze. Samen met jouw styliste zul je er achter komen welk merk goed bij jou zal passen.

6 Het is enorm leuk om te zeggen ;)

Hoe fancy klinkt het als iemand iets positiefs zegt over je outfit en je kunt reageren met: ‘Bedankt! Dit heeft mijn persoonlijke styliste voor mij uitgezocht’. Te leuk toch!

We can’t wait to style you! Ondertussen hebben wij ontzettend veel nieuwe items binnen gekregen. Onze stylistes kunnen niet wachten deze items met jou te delen. Zet jezelf in het (lente)zonnetje door een nieuwe box te bestellen vol met sets die écht bij jou passen. Klik op een van de knoppen onderaan deze pagina en we gaan meteen aan de slag!