Dit zijn de favoriete items van onze stylistes🌟

Wij vroegen drie van onze stylistes naar hun favoriete items uit de nieuwe Maison365 collectie. Ben jij benieuwd welke dat zijn en waarom? Lees dan snel verder en krijg een glimp van onze nieuwste items.

De favoriete items van de stylistes

Wij vroegen styliste Roosje, Nadine en Mandy welke items op dit moment favoriet zijn en waarom zij zo vrolijk worden van deze items.

Creatief, sportief en kleurrijk als je het styliste Nadine vraagt

Styliste Nadine wordt momenteel heel happy van items als fijne breisels, mooie merino wollen tops en tijdloze basisstukken van een hoge kwaliteit. Nadine is dol op creatieve prints. De prints van Fabienne Chapot en Moliin zijn volgens haar absolute eye-catchers! Een tijdloos denim overhemd van Dante 6 is een ijzersterke toevoeging die je kunt combineren onder een fijn breisels of op jouw favoriete jeans. Nadine vindt de items met strepen op dit moment vlot.

‘Strepen maken de outfit sportief’. Vergeet geen kleur aan jouw garderobe toe te voegen dit seizoen. De collectie bruist van mooie shirts in frisse kleuren die ervoor zorgen dat jij zult stralen deze lente.

Franse stijl en mooie minimalistische items zijn styliste Roosje haar favoriet

Styliste Roosje haar favoriete items van het moment zijn mooie minimalistische items met een unieke twist zoals tops met schoudervulling of een mooie top waarvan de details spreken. Haar voorkeur gaat uit naar een fijne trui van als de trui van French Connection of Plein Publique met de Bretonse streep. Tijdloos en clean. Zij wordt als styliste heel vrolijk van zwierige maxi jurken met een rijke print. Roosje maakt haar sets graag af met een leren jack. Een leren jack geeft de outfits meer pit en is een perfect item om als tussen-jas te dragen in de lente. De leren jasjes van Ibana zijn een super toevoeging aan ons assortiment volgens Roosje.

Pastelkleuren, klassieke en vrouwelijke items, daar wordt styliste Mandy blij van!

De favoriete items van styliste Mandy zijn op dit moment de classy blazers van Cvrd omdat je er veelzijdige combinaties mee kunt maken en de look al snel klassiek is. Je kunt de blazer casual dragen als je deze over een t-shirt combineert. Draag de blazer ready for business in combinatie met een mooie blouse. Ook is zij fan van de pantalons van Aaiko in mooie pastelkleuren. De fijne short sleeves van Soft Rebels mogen volgens Mandy niet ontbreken in jouw lente garderobe. Daarnaast is zij een fan van een lichte jeans bijvoorbeeld van Mud Jeans of Pieszak. Mooi te combineren met een zijde blouse met een sprekende print van PBO. Last but not least, maakt zij outfit heel graag af met een stoere riem.

Stijlvol het voorjaar in!

Het zonnetje begint langzaam maar zeker te schijnen, de vogeltjes fluiten en de lucht is steeds vaker blauw. Heb jij al lentekriebels? Is jouw garderobe al klaar voor wat fleurige lente items? Onze stylistes helpen je hier graag bij! Bestel vandaag nog jouw nieuwe box.