DEZE KLEUREN PASSEN GOED BIJ JOUW HAARKLEUR!

Er zijn tegenwoordig zoveel verschillende haarkleuren en er zijn altijd bepaalde kleuren die écht goed bij jou zullen passen. De juiste kleuren kiezen in kleding kan zorgen voor een geweldig totaalplaatje, maar hoe weet je nu welke kleuren dit voor jou zijn? Onze stylistes geven je hier graag advies over. Tijdens het stylen van jouw box kijken zij onder andere naar de kleuren van jouw haar, huid en ogen.

Bepaalde kleuren zullen jou écht extra laten stralen! Wil jij weten welke kleuren het mooist zullen staan bij jouw haarkleur? Lees dan snel verder!

#1 De kleuren van de lente doen het over het algemeen vaak heel goed bij blondines. Lichte ogen en blond haar? Dit is een perfecte match met pastels. Wit, grijs en beige tinten zijn kleuren die jij goed kunt hebben. Ben jij donkerblond of heb jij juist donkere ogen? Kies dan voor kleuren met een warme ondertoon. Denk hierbij aan de kleuren van de herfst. Deze staan jou prachtig!

#2 Brunettes, jouw mooie donkere lokken komen nog mooier uit met de kleuren blauw, groen en andere natuurtinten. Neem de kleur 'petrol' als het perfecte voorbeeld! Deze kleuren laten jou enorm spreken. Gaat jouw haarkleur meer naar lichtbruin? Dan adviseren wij om eens te gaan voor aardetinten. Je zult zien wat een kracht dit uitstraalt.

#3 Zwarte lokken zijn heel classy. Zwart haar en een lichte huid worden al snel gelinkt aan het ‘wintertype’. Jij kunt heel veel kleuren hebben! Felrood, kobaltblauw en paars komen waanzinnig goed bij je uit. Heb je een donkere huidskleur en zwart haar? Jij rockt felle kleuren als geen ander. Geel tinten laten je stralen. De koele, felle tinten doen het goed!

#4 Grijs haar, ben jij van nature grijs? Of heb jij het grijs geverfd? Tof hoor, dit is momenteel een grote trend. Het klinkt wellicht vreemd, maar grijstinten doen het in jouw kleding dan juist heel goed. Denk aan een grijze jeans, gecombineerd met een lichtgrijze gebreide trui. Pasteltinten worden helaas sneller flets, daarentegen doen fellere kleuren het heel goed. Denk aan de kleuren kobaltblauw, fuchsia en appeltjesgroen. Deze kleur geven jou een boost en een energieke uitstraling.

#5 Mooie rode lokken? Warme kleuren staan jou super! Mensen met rood haar hebben vaak een lichtere huidskleur. Daarom brengen warmte tinten de warmte terug in jouw gezicht. Denk aan de kleuren, mosgroen, bruin, bordeauxrood en oranje.

In the end zijn er enorm veel kleuren en kun je natuurlijk dragen waar jij je het meest comfortabel bij voelt! Wees vooral niet bang om te experimenteren met kleuren en prints!

De beelden uit deze blog zijn inspiratiebeelden van Pinterest en zijn daarom ook niet bij ons op voorraad. Je kunt ons altijd vragen naar alternatieven.

Onze stylistes helpen je graag! Benieuwd welke kleuren zij voor je zouden kiezen? Klik dan op een van de knoppen onderaan de pagina en bestel jouw box!