DEZE 5 TOPS WIL JE HEBBEN!💕

De stylistes van Maison365 bouwen graag samen met jou aan een sterke garderobe. Zij weten precies welke tops je nodig hebt om te zorgen dat je beschikt over geweldige trendy items en de perfecte basis tops.

Een wit overhemd is een essential, een sprekende blouse met een stijlvolle print en een comfy pullover van een fijne kwaliteit zijn onder andere de ingrediënten voor een perfecte garderobe. Lees snel verder om de 5 onmisbare soorten tops te bekijken.

Het klassieke witte overhemd

Een witte blouse is een item waar je jaren plezier van zult hebben! Je kunt de blouse bijvoorbeeld combineren onder een blazer om formeel en representatief voor de dag te komen. Ook kun je de blouse clean en casual op een jeans dragen.Voor een creatieve look kun je een mooie trui over de blouse combineren, wees stijlvol in laagjes! Kortom, het witte overhemd is onmisbaar.

Een speelse blouse met print

Ga jij naar een gezellige gelegenheid zoals een verjaardag, diner of heb je misschien een date? Kies dan voor een mooie blouse met print voor een vrolijke en vrouwelijke look. Om variatie in jouw garderobe te hebben is het zeker goed om te beschikken over blouses in verschillende kleuren en prints die je eindeloos kunt combineren!

Een clean en tijdloze col

Een mooie top vol klasse en een top die je business casual of casual chique kunt combineren is ideaal. Een top zoals deze is tijdloos. De coltrui is altijd al een must geweest, maar deze versie met korte mouwen en een frisse kleur mag ook zeker niet ontbreken.

Een comfortabele en sporty pullover

Een fijne pullover is een ideale toevoeging aan jouw garderobe. Een gestreepte pullover is natuurlijk te gek op een casual dag. Een fijne uitkomst op jouw favoriete jeans. Netjes, vlot en een vleugje sportief.

Tijdloze t-shirts

Leuke t-shirts zijn zeker een aanvulling voor een goede garderobe. Draag een tof t-shirt onder een blazer, vestje of onder een leren jack. Te gek op een rok, of simpelweg op jouw favoriete jeans. Ga voor het t-shirt dat het beste bij jou past. Een sportief gestreept shirt, een shirt met speelse print of tekst of ga voor een mooie basic in een neutraal of felle kleur.

Wil je graag stralen in een top vol klasse tijdens jouw meeting? Mis jij prints in jouw garderobe of pak je elke keer weer dezelfde top uit jouw lade? Onze stylistes helpen je graag bij het vinden van de bovenstukken die het beste bij jou passen en waar jij eindeloos plezier van zult hebben. Klik op een van de knoppen onderaan deze pagina en we gaan voor je aan de slag!

Â