Deze 3 key pieces mogen echt niet ontbreken in jouw garderobe

In dit blogartikel vertellen we je graag welke key pieces onmisbaar zijn in een sterke garderobe. Maar wat zijn key pieces nu eigenlijk? Key pieces zijn sterke basis items waarmee je eindeloos kunt combineren. Denk aan basics als een goede blazer in een neutrale kleur, een t-shirt van fijne kwaliteit, een jeans, een little black dress of een tijdloze witte blouse, een mooi leren jack wat pit geeft aan jouw outfits. Als jouw garderobe bestaat uit een goede basis is het gemakkelijk om vanuit de basis leuke sets te maken en deze te combineren met toffe blikvangers zoals blouses met print blouses of mooie accessoires zoals een sprekende riem of sieraden. 

Dit keer lichten we 3 key pieces uit die momenteel niet mogen ontbreken in jouw garderobe: Een leren jack, de perfecte jeans en een kwalitatief goed shirt.

Een leren jack

Waarom investeren in een mooi leren jack? Een leren jack is tijdloos en geeft je outfits niet alleen een fijn extra laagje maar ook pit!  ‘S Winters is dit item echter ook binnen leuk te combineren. Nu het voorjaar voor de deur staat is het de perfecte timing om een leren jack aan te schaffen omdat een leren jack dient als de perfecte tussenjas. Je hebt leren bikerjacks welke stoer en krachtig zijn, leuk als je deze wat losser draagt of een maat groter. Je creëert hiermee een stoere oversized outfit. Houd je echter van een klassiek leder jasje ga dan voor een aangesloten model. Combineer het jack jaar in jaar uit weer bij jouw outfits. Super stijlvol over een leuke jurk of over een blouse op een jeans maar combineer een leren jack ook gerust met een pantalon en een classy overhemd.

De perfecte jeans

Waarom het zo belangrijk is om de perfecte jeans in jouw garderobe te hebben is eigenlijk heel simpel. Als jij jouw favoriete jeans gevonden hebt is dit een key piece item om vervolgens eindeloos op te blijven combineren. Een jeans moet lekker zitten zodat je deze graag uren draagt. Hulp nodig bij het vinden van de perfecte jeans? Vraag jouw persoonlijke styliste gerust om raad. Is een flared, een mom of een skinny jeans het mooist op jouw figuur? In welke maat voel jij je het lekkerst? Welke lengte heb ik nodig? Dit zijn vragen die jouw persoonlijke styliste snel beantwoord!

Basic t-shirts

Andere belangrijke fijne basics in jouw garderobe zijn volgens ons goede basic t-shirts. Zorg dat je minstens twee t-shirts hebt in bijvoorbeeld wit, zwart of grijs van een goede stof die je onder jouw favoriete blazers, vesten of leren jack draagt maar ook altijd goed op een broek of een rok. Ga voor kwaliteit zodat de t-shirts ook na een aantal keer in de wasmachine perfecte basis items blijven. 

Welke key pieces mis jij in je garderobe? Kan jouw garderobe een flinke dosis key pieces gebruiken? Vraag dan snel jouw box aan en begin het jaar met een sterke basic garderobe.