De ultieme paklijst voor een modieuze vakantie

Het is bijna tijd voor jouw welverdiende vakantie en daar horen natuurlijk heerlijke zomer looks bij. Tijd om jouw koffer in te pakken? Pak de checklist van onze stylistes er maar bij! Dan weet je zeker dat je koffer wordt ingepakt vol modieuze musthaves voor de zomer.

De onmisbare luipaardprint

Dit seizoen is de luipaardprint echt onmisbaar. Een item in deze print maakt jouw vakantie/zomergarderobe helemaal compleet. Deze te gekke, stoere, vrouwelijke jurk van Catwalk Junkie is een absolute eye-cacther. Draag de jurk met stoere sandalen, jouw favoriete zonnebril en de oorbellen van A Beautiful Story en je bent helemaal ready voor een avondje stijlvol over de boulevard slenteren van terras naar terras.

Luchtig linnen

Een goed wit, fris linnen t-shirt is zomer basic nummer 1. De stof ademt en is in elke zomerlook eigenlijk meteen al leuk! Het t-shirt van By Bar combineren wij op een stijlvol, tijdloos denim shirt van Circle of Trust. Een tijdloze look dat eigenlijk elke zomer een goede keuze is.

Tanktops en shorts

De titel zegt het al. Tank tops en shorts moeten absoluut mee jouw koffer in. Een mooie tank top is een fijne basis op een short, rokje of jeans. Luchtig omdat je schouders en armen bloot zijn. Het luchtige short van Soft Rebels is een comfy, trendy short wat tijdens jouw vakantie een heerlijk setje vormt als je een excursie gaat doen of lekker een spelletje speelt met familie op het terras in combinatie met jouw favoriete drankje.

Een perfect zomerjurkje

Een mooi zomerjurkje mag niet ontbreken. Dit kun je namelijk makkelijk dragen met leuke slippertjes of een laarsje en je ziet er meteen stijlvol en vrouwelijk uit. Een leuke print zorgt voor een vrolijke vibe. Deze jurk van Fabienne Chapot is perfect voor als je uit eten gaat maar ook als je een mooie stad verkent. Hip, vlot en vrolijk. Met de oorbellen maak je het lookje compleet.

Touch of boho

Ga je naar een zonnige bestemming? De boho stijl past daar automatisch heel goed bij. Wat zo ideaal aan het skort van Lofty Manner is?: dat je gewoon kunt bukken, vrij bewegen kan maar de looks creëert van een rokje. Ideaal voor als je ook in de zomer een bezig bij bent. Wist je dat deze mooie, sprekende print met de hand is getekend? Wij combineren de rijke, kleurrijke print met een t-shirt wat vakantie schreeuwt. Vergeet geen tijdloos spijkerjasje in te pakken. Een perfect zomerjasje wat nooit verveelt en net een extra laagje biedt wanneer dat nodig is.

Zomerse t-shirts

Leuke t-shirts zijn een absolute musthave om mee te nemen op vakantie als je het onze stylistes vraagt. Het t-shirt van By Bar combineren wij op een stoer en sprekend kobaltblauw short. Leuk met sneakers en super stoer af te stijlen met een luipaardprint tasje.

Geen inpakstress, jouw styliste stelt jouw vakantie looks samen!

Is jouw koffer nog niet klaar om dicht te doen omdat je nog een aantal goede zomeroutfits mist? Bestel dan snel jouw box. Ga zorgeloos op reis in de meest stijlvolle outfits die voor jou worden samengesteld door jouw personal styliste.

 

Bestel jouw persoonlijke Maison365 kledingbox

Laat je inspireren door onze stylistes en ontdek een stijl die perfect bij jou past.