Deze trends kun je aankomende lente verwachten

Last van een januari dipje door de donkere regenachtige dagen? Gelukkig niet voor lang meer! De lente staat voor de deur. De vogeltjes fluiten en de eerste mooie items voor het voorjaar druppelen bij ons binnen. Onze stylistes worden heel vrolijk van de nieuwe collectie.

Wij nemen je graag kort mee over wat de nieuwe collectie inthoudt!

Frisse lente kleuren om in te stralen

Dit seizoen is het eindelijk weer tijd voor mooie pastel kleuren als lila, zacht geel en lichtblauw. Naast de lieve pastel kleuren zijn er ook een aantal felle frisse lentekleuren binnen gekomen. Items in grasgroen, rood van de liefde en kobalt blauw. Je wordt er helemaal vrolijk van! Als jouw outfit vrolijk is, zul je zien dat je al snel in een goede mood komt!

Denim on denim

Een andere leuke trend dit voorjaar is: ‘Denim on denim’. Dat wil zeggen dat je jouw jeans met een spijkerjack combineert, stoer, vlot en vrolijk! Onze collectie bruist van mooie jeans in lichte wassingen, tijdloze spijkerjasjes. Een jeans met een leuk dessin?! Ja tof! Dit maakt jouw outfit namelijk heel speels.

Business casual flaneren in de lente

Toe aan wat frisse looks voor naar het werk? Dat snappen wij! Ga voor een mooi pak in een frisse kleur zoals lichtgroen of straal in een lichtblauwe wide-leg pantalon in combinatie met een frisse blouse. De kleuren in klassieke styles passen helemaal in de lente.

Toe aan een box vol items waar je vrolijk van wordt? Bestel dan vandaag nog jouw nieuwe box. Brand los met al jouw wensen en voor je het weet straal jij in nieuwe looks.