De trend van dit najaar: Ton sur ton

Ben jij al bekend met de ‘Ton sur ton’ trend? Ton sur ton betekent letterlijk ‘kleur op kleur’. Met deze mode term wordt bedoeld dat je een look draagt in compleet dezelfde kleur en dat ieder onderdeel van jouw look in dezelfde kleur gradatie valt. Ga binnen deze trend voor verschillende materialen, prints en stoffen. Je gaat voor hetzelfde kleurenpallet maar kiest bijvoorbeeld voor de combinatie wol op een fluwelen rib-stof. Ook in interieurstyling is de ton sur ton trend trouwens enorm trendy op dit moment!

Ga ton sur ton met Plein Publique

Dit najaar is de ton sur ton trend in veel collecties te zien! Veel merken brengen items uit die je prachtig ton sur ton kunt stylen. Een complete outfit in dezelfde kleur geeft een chique uitstraling. Ecru, donkerblauw, donkergroen zijn passende kleuren voor het herfstseizoen. Ben jij nu wel benieuwd hoe zo’n ton sur ton look eruit ziet?  Een uitblinker hierin is Plein Publique. Zij hebben de fijnste, comfy items om een goede ton sur ton look te dragen. Wij combineerde de mooie LA POISY broek met de elegante IRIZ pullover. De look is niet alleen onwijs stijlvol maar ook nog eens super comfortabel door de zachte materialen van de items. De IRIZ top is gemaakt van 100% fijn merinowol wat niet kriebelt. De LA POISY  broek bestaat uit plant-based viscose, polyamide en elastane. Wellicht kun je je nu al een voorstelling maken van hoe fijn deze items zitten. De broek valt hoog en de top valt mooi getailleerd en heeft een wijde pijp. Een groot voordeel van de ton sur ton trend is dat dezelfde kleur je vaak lang en slanker doet lijken! Uiteraard zijn de items ook los van elkaar een super toevoeging aan jouw garderobe. Mix & match de items ook met jouw huidige favorieten van het najaar. Benieuwd naar meer items van het merk Plein Publique? Klik dan hier om naar hun website te gaan.

Win Win Win!

Doe mee met de winactie en maak kans op een set van Plein Publique (t.w.v €169,90). Wij mogen de mooie IRIZ pullover en LA POISY broek maar liefst 2 keer verloten en kunnen niet wachten je kennis te laten maken met deze geweldige set van Plein Publique. Dit wil je niet missen! Om mee te doen aan deze toffe winactie is het de bedoeling dat je deelneemt via Instagram. Op ons Instagram account (@maison365) vind je alle voorwaarden om mee te kunnen doen met deze actie. Klik hier om naar de post te gaan.

Let op!: Je kunt alleen deelnemen aan deze winactie als je een bestaande Maison365 klant bent.

Good luck! Wie weet flaneer jij binnenkort in een heerlijke ton sur ton set van Plein Publique!

Voeg de tijdloze ton sur ton trend toe aan jouw garderobe

Ben jij enthousiast geworden over de ton sur ton trend en kun je niet wachten om jouw garderobe hiermee aan te vullen voor dit najaar? Bestel dan snel jouw box, geef al jouw wensen door en voor je het weet ben jij jouw nieuwe sets thuis aan het passen.