De nieuwste items uit onze spring/summer collectie🤩

Onze stylistes blijven je elk seizoen graag weer verrassen met de nieuwste items van de leukste boetiek merken. De collectie van deze lente en zomer bestaat uit de mooiste kleuren en prints. Ben jij benieuwd naar de nieuwste items uit onze collectie? Lees dan snel verder.

Speelse tops en truien

Het weer in Nederland is onvoorspelbaar, daarom komen zowel t-shirts als truien elk seizoen weer van pas. Deze lente dagen zijn laagjes essentieel. Combineer speelse t-shirts met een mooi vest, blazer of een sportief spijkerjack. Een heerlijk sweatshirt mag ook zeker niet ontbreken in jouw garderobe. Ga dit seizoen voor wat fellere lente kleuren en combineer ze met de leukste accessoires uit onze collectie.

Jeans in verschillende kleuren

Een gekleurde jeans is de eye-catcher van jouw look! Naast de witte jeans die in de lente weer tevoorschijn komt, zijn er ook een paar nieuwe kleurrijke jeans toegevoegd aan onze collectie. Durf jij de felle koraalkleurige jeans aan? Of ga jij toch liever voor een mooie aardetint? Onze stylistes helpen je graag met het vinden van de juiste combinaties.

Tijd voor de mooiste jurken en rokken

De temperaturen stijgen, dus laat die jurken en rokken maar komen! Kort, midi of lang, we hebben genoeg keuze! Misschien ben jij nog op zoek naar een mooie jurk of rok voor naar een bruiloft of wellicht ga jij binnenkort op vakantie naar de zon, wij helpen je graag met het vinden van jurken en rokken die bij jou passen. De paisley print en bloemenprint is dit seizoen weer onmisbaar en zie je daarom veel terug in onze collectie.

Romantische blouses

Onze collectie blouses straalt vrouwelijkheid uit. Van mooie bloemenprints tot details zoals speelse ruches. Met deze blouses steel jij de show. Combineer een mooie blouse casual op een jeans voor een alledaagse look of ga voor een pantalon en maak jouw outfit date-night/dinner proof.

Finishing touches

Een leuke accessoire maakt jouw outfit helemaal af. Met een speelse riem voeg jij toch net dat extraatje toe aan jouw look. Ga jij voor een stoere studded riem of voor een speelse dierenprint?

Bestel jouw box vol met de nieuwste items uit onze collectie!

Wil jij stralen in de nieuwste looks die goed bij dit seizoen passen? Bestel dan snel jouw box en voor je het weet is jouw garderobe helemaal lente en zomerproof. Geef jouw wensenlijstje door aan jouw styliste en zij gaat voor je op zoek en verrast je met outfits die perfect bij jou passen.