De mooiste najaarsoutfits voor naar jouw werk op een rijtje

Ben jij toe aan wat fijne outfit inspiratie om je passend te kleden naar jouw werk? Dan is dit blogartikel iets voor jou! In dit artikel nemen wij verschillende dresscodes passend bij verschillende beroepen door en onze stylistes hebben daar een inspirerende look aan gekoppeld.

Classy en formeel

Is het op jouw werk van belang dat je formeel gekleed komt naar kantoor of naar afspraken? Een tijdloos kostuum is dan een must have! Een goed kostuum in een hippe fit geeft je direct een power uitstraling. Een wijd uitlopende pantalon en een wat soepele blazer is passend bij de mode van nu. Zorg ten alle tijden voor een fris wit overhemd en mooie pumps.

Business casual

Een kantoor job, klantgesprekken voeren of werk je in een praktijk en wil je er ten alle tijden netjes uitzien omdat business casual bij jullie op het werk de norm is? Ga dan voor een nette jeans. Een flared jeans kan je een extra vrouwelijke twist geven doordat de wijd uitlopende pijp zorgt voor het effect van lange, slanke benen. Erg mooi te combineren met een mooi colbert over bijvoorbeeld een coltrui van hoge kwaliteit. Met een mooi ceintuur geef je de outfit nog meer detail en dat zorgt samen voor de perfecte business casual outfit.

SHOP DE LOOK

Business casual

Casual

Sta je bijvoorbeeld voor de klas? Werk je in een winkel waar je geen bedrijvingskleding aan hoeft maar is het toegestaan om casual gekleed te gaan? Ga vooral dan gekleed in een comfortabele outfit waarin je jezelf goed voelt. Met comfortabel bedoelen we dan natuurlijk niet gelijk een joggingbroek maar wel een leuke jeans. Combineer deze met een fijn vest. Dit zijn absolute toppers om in jouw najaarsgarderobe te hebben hangen. Altijd goed met een basis t-shirt. Een leuke tip: maak jouw outfit speciaal met een detail. Een luipaard ceintuur maakt de outfit speels!

Rokken en jurken om in te stralen op het werk dit najaar

Vind jij het mooi om een representatieve outfit samen te stellen met een jurk of een rok? Onze stylistes weten heel goed welke jurk of rok geschikt is voor naar jouw werk. Een tijdloos jurkje zonder een print maar in een sprekende kleur kan erg representatief zijn als je deze draagt met klassieke laarsjes met een hak. Wil je het jurkje meer casual dragen? Ga dan voor veterboots. Een rok voor naar het werk draag je meestal liever niet te kort. Een goede plissérok is een mooie optie. Combineer deze met een mooi (col)trui of een classy blouse. En jurk in zakelijke kleuren met een print is netjes, vrouwelijk en staat erg verzorgd.

Shop jouw outfit voor naar jouw werk nu direct via onze shop of bestel jouw box vandaag nog als jouw garderobe een update kan gebruiken en je deze wilt aanvullen met de mooiste items om dagelijks in te stralen.